Собственикът на най-големият онлайн търговец еMAG вече има и куриерска

...
Собственикът на най-големият онлайн търговец еMAG вече има и куриерска
Коментари Харесай

Собственикът на eMAG организира куриерски бизнес в България и се цели в топ 3

Собственикът на най-големият онлайн търговец еMAG към този момент има и куриерска компания в България, осведоми седмичникът

Това е " Деливъри солюшънс ", по-разпознаваема под марката Sameday, която залага на мрежа от автоматизирани точки за доставки - устройства, сложени на комфортно място за клиента, където той самичък след въвеждането на код или сканиране на баркод може да вземе пратката си.

 Годината на несбъднатия икономически апокалипсис Годината на несбъднатия икономически апокалипсис

Мрежата от така наречен локъри Sameday към този момент обгръща 200 точки, а упоритостта е броят им да се удвои тази година. Чрез нея най-големият онлайн търговец eMAG подкрепя популяризирането на доставките до локърите easybox, чрез промоционални цени при поръчка на стока от платформата на eMAG.

Концепцията на локъра е клиентът да има достъп до него във всеки един миг - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Статистиката обаче показвала, че след 22 часа и преди 8 часа, се взимат едвам 3% от пратките, като това разрешава на компанията да търси освен външни местоположения, само че и вътрешни, където е комфортно и може елементарно да се спре, без да се предизвиква запушване. Компанията има контракти с " Билла ", " Фантастико " и други, както и в молове.

 Пандемията и инфлацията не стопират потребителите да харчат Пандемията и инфлацията не стопират потребителите да харчат

" Деливъри солюшънс " влиза в България през май 2022 година и към този момент може да доставя до всяка точка на страната, като има логистична база в Казичене, Русе и Стара Загора и към 150 куриера.

Подобна услуга - доставка до машина, се предлага още от водачите на пазара " Еконт Експрес " и Speedy и от оператора на Boxnow.

,
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР