Собственикът на Локомотив (София) - Иван Василев, коментира ситуацията около

...
Собственикът на Локомотив (София) - Иван Василев, коментира ситуацията около
Коментари Харесай

Иван Василев: Никой не ни помага, ще трябва да тегля кредит

Собственикът на Локомотив (София) - Иван Василев, разяснява обстановката към осветлението на стадиона в столичния квартал "Надежда ".

"Около осветлението на стадиона имаше предложения от разнообразни компании. Една от тях е за 777 000 лв.. Това е една доста висока сума и евентуално ще би трябвало да изтегля заем. Дано от банката ми провиснал подобен. Локомотив София има потребност от това да си играе мачовете на личния стадион. Няма кой да ни оказва помощ и не мисля, че ще се стигне до такава степен. Ние сме един от дребното клубове, на които страната не отпуска средства.

На някой други тимове се оказва помощ, само че на нас не. Принудени сме да се оправяме сами и търсим разнообразни способи това да се случи. Хабят се доста нерви, тъй като не е по никакъв начин елементарно, само че би трябвало самообладание. Имаме позволение за построяването на това осветяване.

Много е друго, когато играем в "Надежда ". Феновете са зад тима и го поддържат. Имаше мачове във Втора лига, на които участваха по 4000 индивида. Например срещата с Миньор Перник. Тогава пристигнаха доста хора. Вижда се, че когато играем на личен стадион последователите са зад тима. Като играем на "Васил Левски " или различен стадион идват в пъти по-малко фенове, по 100-200 индивида, което е незадоволително. Освен това и наемът на оборудванията е висок. Условията на националния стадион са съвършени, само че я няма магията, която е на "Локомотив ". Това липсва извънредно доста на всички. Ако се върнем на личен терен всичко ще бъде по-различно ", безапелационен е Василев пред Мач Телеграф.

Той съобщи, че "железничарите " са един от дребното клубове, които нямат забавени заплащания.

"Някъде да сте чували, че имаме забавени заплащания? Няма такива. Напълно изрядни сме и към Национална агенция за приходите, и към футболисти, треньори и други чиновници в клуба. Ние сме един от дребното клубове, които могат да се похвалят с това нещо. Пожелавам си и през тази година да бъде по този начин.

Вярвам, че Локомотив ще успее да се избави. Стигнахме до привличането на положителни играчи. Симеон Славчев е футболист с доста огромен опит и ще помогне доста на тима. Сигурен съм, че ще стане даже по-добър играч и ще израсне. В клуба го има локомотивския дух, а това е в основата на триумфите, които ще дойдат ", приключи Василев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР