Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски бе видимо доволен след

...
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски бе видимо доволен след
Коментари Харесай

Крушарски: Футболистите трябва да ми плащат, че играят в "Локомотив"!

Собственикът на " Локомотив " Пловдив Христо Крушарски бе очевидно удовлетворен след триумфа на неговия тим против " Царско село ", само че усмивката му помръкна, когато чу въпроси, свързани с заплащания на заплати и политическата обстановка в страната.

" Момчета, вие, май ми нямате доверие като ви приказвам, нещата са съществени. Като кажа нещо е съществено. Играем си мача, както би трябвало. Виждаш момчетата демонстрират добър футбол, какво да кажа друго?... Освен да им благодаря, друго няма какво да им кажа. "

Относно заплатите на футболистите, предприемачът разяснява: " Стига с тия пари. Ще взема да ви взимам такси към този момент да влизате на стадиона да си заплащам заплатите! Ще направя платени акредитации, а моите изявленията ще станат скъпоплатени! Само парите ли са проблем на този свят?! Кажете ми един тим на този свят, който има постоянни заплащания. Няма ли човек с проблеми, не чувате ли, че има пандемия, че има проблеми в международен мащаб?! Само питате за пари! Няма да заплащам, ще играят без пари! Те би трябвало да ми заплащат, че играят в " Локомотив ", че за 6 години направих нещо. "

Собственикът е безапелационен, че стадионът ще бъде приключен, без значение кой е на власт. " Има подписан контракт, момчета. Научете първо законите и задавайте умни въпроси. На тъпи въпроси не давам отговор. Ако желаете да си приказваме нещо друго, на тъпи въпроси не давам отговор! Освен такива, друго какво ще ми зададете?! Утре ще падна и аз, и аз какво ще стане – няма да се свърши светът без мене! Има подписан контракт. Феновете са си почитатели. Да си гледат мачовете, да се радват на триумфите. Те нямат нищо общо със строителството на стадиона ", добави Крушарски.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР