Собственикът на Локо Пд Христо Крушарски официално е прехвърлил половината

...
Собственикът на Локо Пд Христо Крушарски официално е прехвърлил половината
Коментари Харесай

Крушарски се раздели с половината акции на Локомотив Пд

Собственикът на Локо Пд Христо Крушарски публично е трансферирал половината от акциите си в клуба на своите нови сътрудници.
Още преди Нова година това събитие бе обявено, само че документалнo очевидно е завършено едвам през вчерашния ден.

Малко преди обед предприемачът бе видян да излиза от постройка в столицата, в която се обитава управлението на един от новите рекламодатели в клуба.

Според предварителната сделка, за която самият Крушарски няколко пъти е потвърждавал пред „ Мач Телеграф “, той и сътрудниците му си поделят издръжката на клуба.

Решенията също ще бъдат взаимни, както на процедура е от няколко месеца. Новите сътрудници на Крушарски имат собствен представител в управата на клуба в лицето на Лъчезар Вълканов.

Той е член на УС и дружно с Румен Руйчев реализира оперативната власт на „ Лаута “. Вълканов през зимата помагаше и на треньора Александър Тунчев със препоръки по отношение на кондиционната подготовка.

Около финансирането и бъдещето на Локо Пд напоследък има разнообразни тълкования, само че все още формалното явно се лимитира с прехвърлянето на акциите, с което „ черно-белите “ се снабдяват с втори мажоритарен притежател.

Той обаче на този стадий остава в сянката на медийното внимание, въпреки че в самия тим към този момент са наясно със обстановката.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР