Собственикът на Левски Наско Сираков се обърна към премиера Кирил

...
Собственикът на Левски Наско Сираков се обърна към премиера Кирил
Коментари Харесай

Сираков: Нека държавата да помогне на Левски и ЦСКА

Собственикът на Левски Наско Сираков се обърна към премиера Кирил Петков. Двамата участваха един след различен в предаването " 120 минути " по bTV и по този мотив Вълка изрази своите претенции към страната.

" Стадионите... болната ми тематика, за която приказвам от години. Помоли министър-председателя, от мое име, по този начин, както страната помагаше на другите тимове, за което съм извънредно благополучен. Това, че са дали пари за Локо Пд и Ботев Пд за стадионите е чудесно. Също по този начин наложително би трябвало да се откри метод да се помогне на грандове като Левски и ЦСКА. Свидетели сме на това по какъв начин преди 1 седмица 20 000 индивида на стадион " Георги Аспарухов " при какви условия трябваше да гледат мач. Това не е обикновено. Сега ще видите по какъв начин ще е след две седмици - финала за Купата ", сподели Сираков.
 Наско Сираков: Трябваше да потвърдя на Мъри, че не го крещя на заколение на
Наско Сираков: Трябваше да потвърдя на Мъри, че не го крещя на заколение на " Герена " и целият му ореол да отиде на кино

" Наистина има светлинка в тунела "

Нямаме един естествен стадион за националния тим, а питаме за какво няма футбол. Трябва да има къде да заведем децата си на мач ", добави още Сираков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР