Собственикът на Левски Наско Сираков говори представянето в евротурнирите и

...
Собственикът на Левски Наско Сираков говори представянето в евротурнирите и
Коментари Харесай

Наско Сираков: Най-важният мач на Левски е този с НАП, не търсим нападател

Собственикът на Левски Наско Сираков приказва представянето в евротурнирите и какво следва за „ сините “. Той означи, че най-важният мач за клуба е този с Националната организация за приходите. Още по този начин Сираков разкри дали ще се завърне скоро в игра Билал Бари.

„ Смятам,че тимът сега е в положително положение, сподели го последният месец и половина в европейските клубни шампионати. Представихме се добре, с дребни изключения, и в шампионата. Всичко е обикновено и умерено ", показа Сираков по БГ Радио в предаването „ Спорт в БГ “, осъществявано със съдействието на .

„ Мисля, че Айнтрахт е прекомерно огромна хапка за нас в този миг. Най-нормалното нещо се случи, тъй като ние не можем да изтъкнем нито една причина за какво би трябвало ние да ги отстраним. Далеч сме още от тяхното равнище, би трябвало да се работи доста в България, с цел да стигнем до тези клубове “, добави Наско Сираков.

„ С Ники се познаваме от 35 години и мисля, че изборът ми беше добър и верен. Той го потвърждава с работата си в клуба “, сподели още той.

„ Аз няма да влизам в детайлности, водят се диалози с всички фуболисти, на които им изтичат договорите. Дори да има такива, които не желаят да възобновят договорите си - това е техен проблем "

Собственикът на Левски сподели и за какво клубът се раздели с Ивелин Попов: " Изрично по негово предпочитание ".

След това отговори какво следва от към селекция за отбора, като Сираков отговори за Билал Бари и по кое време ще се завърне в игра той.

„ Аз не обичам спекулациите на тази тематика. Последните месеци прочетох извънредно доста нелепости. Каквото е във опциите на клуба ще бъде направено. Разбира се, в случай че е в границите на това, с което може да се оправим. Нито Николай Костов ми е извивал ръцете за нови играчи, нито диря централен нападател. Ние имаме двама. Бари още се възвръща и се надявам до 3 месеца да го видя в игра.Трансферният прозорец завърши, каквото и да приказваме в този момент, към този момент е минало. Не е имало някакъв специфичен интерес, който да ни задоволява. Целта ни беше да запазим тима и да се представим оптимално добре в шампионата “

„ Аз не се греша в правенето на състава. Ники се оправи доста добре, имаме отлични млади вратари. Всичко е в ръцете на Николай Костов “, добави Сираков.

„ Това генетично е заложено в клуба. Аз не обичам да слагам цели пред футболистите, за мен е най-съществен идващият мач с Крумовград. Стъпка по стъпка, ще отидем там, където сме си заслужили. Зависи си от нас. Първенството е много забавно, има 4-5 тима с съвсем изравнени благоприятни условия. За нас най-съществен е идващият мач “, сподели мажоритарният притежател на Левски.

„ Вижте евроучастието единствено по себе си не носи нищо. Всеки един тим би трябвало да побеждава, в случай че желае да печели дивиденти “

„ Аз съм учил финанси, само че не обичам да се занимавам с неща, с които има по-добре готови хора от мен, такива има в клуба. Като цяло би трябвало да сме спокойни. Последните 5 месеца сме погасили над 3 милиона, може би и повече, от отговорностите ни към Национална агенция за приходите. Надявам се скоро да имаме съглашение с организацията, което ние да изпълняваме “

„ Нормално е треньорът и футболистите да имат високи упоритости. Бих се радвал да побеждаваме всеки мач, това не е допустимо. Ще има мачове, в които да вършим еднакъв или да загубим. Най-важният мач за Левски остава този с Национална агенция за приходите. Най-важно е да почистим Левски от всички отговорности и да градим тим, с който на 100% да се борим за купата “, приключи Наско Сираков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР