Собственикът на компания Градус Иван Ангелов се яви на разпит

...
Собственикът на компания Градус Иван Ангелов се яви на разпит
Коментари Харесай

Собственикът на Градус се объркал за фурмите - били дарение

Собственикът на компания " Градус " Иван Ангелов се яви на разпит в прокуратурата тази заран, оповестява Българска национална телевизия.

Заедно с него е и юрист Менко Менков.

Бизнесменът е свикан по телефона поради сигнал от гражданско съдружие " Боец ". На този стадий се прави инспекция и не е формирано досъдебно произвеждане.

" Фурмите са подаяние. В Народното събрание направих неточност ", изясни на влизане Ангелов.
 От „ Градус “ плашат със съд по всички линии Светослав Илчовски
От „ Градус “ плашат със съд по всички линии Светослав Илчовски

От компанията дефинират изказванията на Илчовски като погрешни

Припомняме, на чуване в комисията за проверка на 7 май Ангелов разгласи, че е взел участие в бартерна договорка сред България и ОАЕ. " Това, което сме дали на Дубай, е върнато посредством фурми. И ние и сме на облага ", изясни тогава той.

Компанията " Градус " се оказа в центъра на вниманието по време на съвещанието на парламентарната на кабинета " Борисов ". По време на чуването предприемачът Светослав Илчовски упрекна ГЕРБ в рекет и корист с власт . В залата участва и Иван Ангелов, който беше неведнъж споменаван от Илчовски и по време на предходното съвещание на комисията.
 Прокуратурата ревизира изказванията на предприемачите Илчовски и Ангелов
Прокуратурата ревизира изказванията на предприемачите Илчовски и Ангелов

Как са изразходвани държавни пари в последните 10 години

По думи на Илчовски Ангелов е желал от него да осъществя мним оборот за сдружението му, а задачата била с подправени обороти да се завишат приходите на компанията на Иван Ангелов, да се вдигнат цените на акциите ѝ на борсата и по този метод да се вземат 100 млн. лева от пенсионните фондове.

От, че компанията " Градус " няма открити нарушавания, само че от сигнали да им бъдат подадени при тях, с цел да могат да извършат инспекция на изказванията посредством лични механизми.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР