Собственикът на кемпер пострада при опит да гаси пожар в

...
Собственикът на кемпер пострада при опит да гаси пожар в
Коментари Харесай

Кемпер пламна на варненска улица, пострада собственикът

Собственикът на кемпер пострада при опит да гаси пожар в транспортното средство. Инцидентът е станал на варненската улица „ Хаджи Димитър ” към 14.20 часа в събота, 27 април, осведомят от варненската полиция.

Стопанинът на кемпера е получил изгаряния по ръцете. При пожара са били повредени газова бутилка и долап. Предполагаемата причина за случая в дома на колела е техническа нередовност в редуцир вентил на газовата бутилка.

Техническа нередовност стана причина за пожар в рейс от всеобщия градски превоз. Към 11.20 часа, на 29 април возилото се намирало в околност Боровец, когато зародил огънят. Увредена е била изолираност в двигателния отсек. Няма потърпевши хора.

Кухнята на апартaмент на ул. „ Люлебургас ” пламтя при пожар в следобеда на неделя, 28 април. Причина за случая е късо съединяване на провлечен бойлер. Унищожен е електрическият апарат, опушени са 10 кв. м стени. Няма потърпевши хора.

Късо съединяване стана причина за пожар и в кухнята на апартaмент на ул. " Никола Козлев ". Сигналът за случая там е постъпил към 11.00 часа на 25 април. Унищожени са електрически уреди и домашно имущество, мебели, опушени са 150 кв. метра стени.

Пожар унищожи колиба и дървена беседка в с. Шкорпиловци. Инцидентът станал в понеделник, 29 април, към 15.20 часа. Предполагаемата причина за пожара е немарливост при боравене с открит огън.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР