Собственикът на катастрофиралия на магистрала Тракия сръбски автобус има издадени

...
Собственикът на катастрофиралия на магистрала Тракия сръбски автобус има издадени
Коментари Харесай

Собственикът на сръбския автобус, катастрофирал на „Тракия“, е с над 100 нарушения

Собственикът на авариралия на автомагистрала " Тракия " сръбски рейс има издадени над 99 акта за съществени нарушавания , а наемателят на рейса има регистрирани 4 тежки нарушавания, съобщи БГНЕС.

При инспекцията на притежателя и на наемателя, който има лиценз за превоз на пасажери, сръбското вътрешно министерство е разкрило общо 103 нарушавания. Сред тях нарушение на работното време, нарушавания при натохграфа и други

Общата стойност на наложените санкции на притежателя досега е 3,5 млн. динари. Има формирано досъдебно произвеждане и за нарушаване по Закона за сигурност на придвижване по пътищата. На наемателя общата стойност на нарушаванията са 424 хиляди динари.

На 14 август сръбският рейс, пренасящ деца и възрастни след отмора на българското Черноморие, злополука на автомагистрала " Тракия " в региона на Стара Загора. 40-годишният водач бе упрекнат, тъй като поради разпръскване по време на ръководство, е предизвикал злополуката. За благополучие жертви няма. Ранени обаче бяха 12 деца на възраст сред 6 и 16 години, както и двама възрастни.

Днес две деца, които бяха превозени от Старозагорската болница в столичния " Пирогов " ще бъдат превозени с два хеликоптера в Сърбия. А съдът в Стара Загора ще преглежда мярката за неотклонение на водача на рейса.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР