Собственикът на Исторически парк“ Ивелин Михайлов свиква голям протест срещу

...
Собственикът на Исторически парк“ Ивелин Михайлов свиква голям протест срещу
Коментари Харесай

Идва бунт! Ивелин Михайлов свиква голям протест „срещу властта“ в сряда, граждани се готвят да „вадят пушките“

Собственикът на „ Исторически парк “ Ивелин Михайлов привиква огромен митинг „ против властта “ в сряда. В формалната си Facebook страница той приканва да се постави край наунищожаването на предприемачеството в България и корупционните практики и двуличие в Народното събрание.

Ето какво написа в своя пост във връзка идния митинг Михайлов:

В сряда ще има митинг против своеволията на властта. Лошото е, че ръководителите на “Възраждане ” и Има Такъв Народ вършат същото, като това, в което упрекват ГЕРБ и Движение за права и свободи. ПП-ДБ ги поддържат. Оказва се, че цялото Народно заседание се сплоти против 6 индивида и техния представител за народа.
❗️Ще победим ли дружно?
❗️Ще накараме ли самозабравилите се депутати да потреперят?

Народното събрание смазва неуместните!

Идва протест! Ивелин Михайлов привиква огромен митинг „ против властта “ в сряда, жители се готвят да „ вадят пушките “ (ВИДЕО) 22.07.24 17:57 Мирослав Попов пред SafeNews: Кризата в Съединени американски щати се разпростира 22.07.24 17:52 Антон Кутев пред SafeNews: Управлява ни политика-пари-власт 22.07.24 17:00 Конгресът на Съединени американски щати желае неотложно оставката на Байдън като президент! 22.07.24 16:58 Основателят на Megaupload прикани Европа да признае провалянето на Украйна 22.07.24 16:55

Народното събрание смазва неуместните!

Така озаглави поста с видеото, информиращо за митинга Ивелин Михайлов.

Ивелин Михайлов привиква огромен митинг

Във видеото той упреква „ Възраждане “ и Има Такъв Народ в смяна на позициите във връзка с „ Исторически парк “ и съюзяване с хора, с които до неотдавна са били на противоположни позиции и с които са били в тягост. В центъра на обвиняванията на Михайлов е Временната комисия за инспекции на обстоятелства към обвиняванията във връзка „ Исторически парк “. Той недоволства против чуването единствено на страната на обвинителите, без да бъде дадена опция за чуване на обвинената страна.

Михайлов разкрива и информация от свои източници за доказателства за корупционно финансиране на предизборната акция на партия „ Възраждане “ и на нейния водач Костадин Костадинов.

Той приказва и за закани против себе си и фамилията си.

Под поста с информацията за митинга има голям брой мнения с обещания за поддръжка и наличие на събитието. Има и обещания за „ вадене на пушки “.

Ето един от тях:

Бях чувала какво ли не за парка/ и положително и лошо/.Посетих го преди два – три дни.Уникално! Всъщност двоумя се, че някой може да посети това място и …да желае да го унищожи.Някой от тази „ комисия “, и изобщо от тези депутати стъпвал ли е там?/За Костадинов видях/
Пълна поддръжка за исторически парк!
Пълна поддръжка за Ивелин!

В формалната страница на партия „ Величие “ по-рано бе оповестено видео с текст:

Последните месеци „ Исторически парк “ се трансформира в най-обсъжданото нещо в България. Каква е истината за него ще разберете в това видео:

На последното съвещание на Временната комисиуя изпълняващият длъжността заместник-председател на КФН Петър Джелепов показа резултатите от инспекция, почнала по сигнал през 2019 година.

Сигналът е за подозрение за реализиране на капиталови оферти към необятната аудитория в плана „ Исторически парк “. Проверката на Комисията е осъществена посредством обзор на общодостъпна информация към 2019 година.

По думите му е открито, че във видео в канала Together България в YouTube, оповестено на 1 март 2017 година, изпълнителният шеф на „ Исторически парк “ Ивелин Михайлов приканва към вложение в сдружението посредством закупуване на пакет акции, състоящ се от 200 броя на цена от 200 хиляди лв., изясни и.д. заместник-председател на КФН. Към датата на инспекция са били изтекли две години от осъществяване на нарушаването, по тази причина Комисията не е съставила акт по наличните подозрения, изясни той. Има възможност на лицата, придобили от акциите на сдружението, да се дава заблуждаваща информация, че заплатената от тях стойност на акциите постъпва в сдружението за реализация на самия план, а не по сметка на акционерите-прехвърлители, сподели Петър Джелепов.

През 2019 година КФН е изпратила писмена информация до основния прокурор във връзка с „ Исторически парк “ АД, оттова сигналът е изпратен по подготвеност до Окръжна прокуратура – Варна и по-късно е трансфериран на Районната прокуратура в града, където към този момент е било формирано досъдебно произвеждане по сигнал на друго лице, изясни Джелепов.

Наблюдаващият прокурор е отказал образуването на наказателно произвеждане. Това разпореждане е обжалвано от КФН. Впоследствие формираното по жалбата на Комисията досъдебно произвеждане е прекъснато от Варненската районна прокуратура, добави той.

Петър Джелепов разяснява, че в изявленията Ивелин Михайлов твърди, че има над 1000 акционери, а в действителност в Търговския указател са вписани трима акционери на „ Исторически парк “ АД.

Предположенията на Комисията са, че в действителност последващите продажби на акции са вторична продажба на съществуващите акции, т.е. инвестицията не се отразява на капитала на сдружението, добави той.

Ще предприемем незабавни ограничения по следваща инспекция предвид на нововъзникналите обстоятелства и условия, включително и на сигнала, с който е сезирана краткотрайната парламентарна комисия, отговори на депутатски въпрос и.д. заместник-председателят на КФН.

Още вести четете в: България За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР