Собственикът на Еконт Николай Събев най-вероятно няма да стане на

...
Собственикът на Еконт Николай Събев най-вероятно няма да стане на
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК: Собственикът на Еконт изтеглен като министър на транспорта - човекът на Костов Гроздан Караджов поема ведомството

Собственикът на " Еконт " Николай Събев най-вероятно няма да стане на превоза, научи ПИК от източници в четворната коалиция. Припомняме, че името на Събев се спряга от няколко месеца за транспортното ведомство, като даже и самият Кирил Петков го промотира като проекто министър.

По време на договарянията в бранш " Транспорт ", а и явно по-късно в полемики сред четирите партии Политическа партия, Българска социалистическа партия Има Такъв Народ и Демократична България, Събев бил като вид да оглави министерството.

Медията ни научи, че най-вероятно бъдещият транспортен ще се споделя Гроздан Караджов, като той ще заеме поста от квотата на " ИТН ".
свързани новини59715на 11.11.202135244на 10.05.2017
Караджов се счита за един от най-доверените хора на Иван Костов. То беше народен представител от Реформаторския блок и ковчежник на ДСБ. Професионалната му кариера стартира във фондация „ Отворено общество “ на Сорос в София, където поредно заема длъжностите „ програмен координатор “, „ основен секретар “ и „ програмен шеф “.

През 2017 година Караджов се оказа обвинен за това, че преди 6 години е оказал помощ на управлението на мобилния оператор " Глобул " да присвои над 5,5 млн. лева от сдружението си. Схемата е работела със подписване на фиктивни контракти с общо 21 компании без даване на стока или услуга в подмяна.
свързани новини14288на 09.05.2017
ПИК научи още, че най-вероятният предстоящ ръководител на транспортната комисия в Народното събрание ще се споделя Настимир Ананиев.

Източници на медията ни в бъдещата четворна коалиция разкриват още, че изпадналата от Народното събрание лидерка на " Изправи се! Ние идваме " Мая Манолова също има мераци да бъде част от идната власт. Манолова се натискала да поеме Комисията за защита на конкуренцията, само че към момента не е несъмнено, че ще получи поста.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР