Собственикът на депото за преработка на отпадъци край магистрала Струма

...
Собственикът на депото за преработка на отпадъци край магистрала Струма
Коментари Харесай

Пуснаха под гаранция собственика на депото за отпадъци край АМ „Струма“

Собственикът на депото за преправка на боклуци край автомагистрала " Струма " беше освободен под гаранция. 68-годишният мъж е настанен в болница, поради влошено здраве. Кольо Илиев беше доведен от болничната стая в правосъдната зала под полицейска защита.

Съдът не почете настояването на прокуратурата за задържане под стража. Съдията наложи мярка за неотклонение парична гаранция от 10 000 лв..

Илиев е упрекнат за това, че е складирал боклуци в нарушаване, с което е основал заплаха за здравето на хората и е предизвикал вреди на околната среда.
Незаконното бунище под моста край Дупница се появи още веднъж Там през лятото избухна голям пожар, наложил затваряне и реорганизация на оборудването
„ Това, което съдът не показа, а прокуратурата счита, че е наличност – заплахата да се укрие. Според тези аргументи ще стачкувам мярката и ще желая по-тежка такава “, съобщи районният прокурор.

„ Няма по какъв начин, в случай че искаше да се укрие, нямаше да се съобщи непринудено. В наш интерес е истината да излезе нескрито и Кольо Илиев да почисти името си “, съобщи юристът му Петър Чалъмов.
Пожарът в депото за вторични първични материали край Дупница повреди автомагистрала „ Струма ” Огънят е засегнал 13 колони, от които 5 сериозно
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР