Собственикът на Челси - Роман Абрамович, публикува ново съобщение, с

...
Собственикът на Челси - Роман Абрамович, публикува ново съобщение, с
Коментари Харесай

Окончателно: Абрамович продава Челси

Собственикът на Челси - Роман Абрамович, разгласява ново известие, с което разкри желанията си да продаде клуба. Макар че в последните дни водещите медии на Острова съзряха стратегически ход в решението му да се отдръпна от управлението на клуба, съветският олигарх е трансформирал решението си.

Ето какво написа в известието:

Бих желал да обърна внимание на спекулациите в медиите през последните няколко дни във връзка със собствеността ми в Челси. Както към този момент споделих, постоянно съм вземал решения в полза на клуба. Поради това, в актуалната обстановка, взех решение да продам клуба, защото считам, че това е в най-хубавия интерес на клуба, почитателите, чиновниците, както и спонсорите и сътрудниците на клуба.

Продажбата на Клуба няма да бъде бърза, само че следва надлежна процедура. Няма да желая никакви заеми за връщане. Това в никакъв случай не е било бизнес или пари за мен, а чиста пристрастеност към играта и клуба. Освен това, инструктирах моя екип да сътвори Благотворителна фондация, където ще отиват всички чисти доходи от продажби. Фондацията ще бъде в интерес на всички жертви на войната в Украйна. Това включва обезпечаване на сериозни средства за неотложните и неотложни потребности на жертвите, както и поддръжка на дълготрайната работа по възобновяване.

Моля, имайте поради, че това бе необикновено мъчно решение за взимане и ме боли да се разделя с клуба по този метод. Въпреки това имам вяра, че това е в най-хубав интерес на клуба.

Надявам се, че ще съумея да посетя "Стамфорд Бридж " за финален път, с цел да се сбогувам персонално с всички вас. За мен бе привилегия за цялостен живот да бъда част от Челси и се гордея с всички наши взаимни достижения. Футболен клуб Челси и неговите последователи постоянно ще бъдат в сърцето ми.

Благодаря Ви,

Роман
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР