Собственикът на бургаската туристическа фирма, чийто автобус катастрофира в неделя

...
Собственикът на бургаската туристическа фирма, чийто автобус катастрофира в неделя
Коментари Харесай

Собственикът на катастрофиралия автобус край Свиленград с подробности за инцидента

Собственикът на бургаската туристическа компания, чийто рейс катастрофира в неделя край Свиленград, е дал показания пред проверяващите .

Димитър Костадинов
е дошъл в 10 часа в неделя в Свиленград с рейс от Бургас. Той не позволява, че авариралото транспортното средство е имало механически проблем. Костадинов дефинира водача като извънреден експерт с опит зад кормилото. Собственикът на компанията към момента не е разговарял персонално с него, не е съумял ида посети мястото на злополуката.

„ Шофьорът е на 51 години, извънреден експерт, просто съвършен водач. Преглед рейсът е минал на 4 октомври. Първата му регистрация е през 1997 година. Автобусът е изправен има всички застраховки, безусловно всичко, което е било належащо да се движи МПС-то сме си го изпълнили. Разговарях с близки на водача, той е травмиран е душевен, има си и контузии по тялото-фрактура на гръбнака ”, съобщи за DarikNews Димитър Костадинов-управител на туристическата компания.

По думите му, този маршрут от Кавала до Бургас не е минаван постоянно, само че не е първа екскурзия до Гърция на компанията . Категоричен е, че всички във компанията са инструктирани, че пасажерите би трябвало да носят колани.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР