Собственикът на британски музей за паранормални неща “The Haunted Objects

...
Собственикът на британски музей за паранормални неща “The Haunted Objects
Коментари Харесай

Прокълната картина от абатството Ревесби предизвиква необясними болести

Собственикът на английски музей за паранормални неща “The Haunted Objects Museum ” – Ли Стър (Lee Stear) постоянно провежда пътуващи изложения на експонатите си.Един път той отишъл в Глостър, само че когато Стър и неговата помощничка Лидси Ширано посочили една “прокълната ” картина на публиката, една от дамите внезапно припаднала.Както се оказва, името на тази жена е Лин Синдери и тя е екскурзовод на „ призрачните места на Глостър “. Тя отишла на изложбата, защото от дълго време се интересувала от аномални феномени.

 Лин Синдери
Лин Синдери Когато видяла „ прокълнатата “ картина, тя внезапно почувствала мощно зашеметяване и, когато се пробвала да изиска помощ от хората в близост, тя паднала на пода в безсъзнание. Лин Синдери споделя:„ Поставили са обектите в стаята и са ги групирали на две елементи. В едната са „ светлинни енергийни обекти ”, а в другата „ тъмни ”. Беше като отравяне, въпреки, че не можех да схвана за какво, не бях яла нищо, което да е развалено или подозрително. ”Когато посетителите и личният състав на изложбата се струпали към падналата жена, тя към този момент можела да отговори на техните въпроси, само че към момента се чувствала доста болна. “Беше толкоз необичайно, не разбрах какво се случва. Всичко се случи изцяло ненадейно, ненадейно паднах и всички тези хора се събраха към мен. ”Жената била трансферирана в друга стая, където й било обещано „ духовно пречистване “ благодарение на камертони, след което тя се почувствала по-добре.


 d2 1 - Прокълната картина от абатството Ревесби провокира необясними заболявания
Странната картина, която повлияла на Синдери, пристигнала в паранормалния музей от абатството Ревесби, само че нейният създател е незнаен. На картината е изобразен човек, заобиколен от фигури с глави на черепи. Докладвано е, че към тази картина са били видяни разнообразни аномални феномени, след което е считана за захласната или проклета.Включително и известието, че картината се реалокира сама от едната страна на стаята към другата, а когато тя е била в къщата на едно семейство, хората в тази къща стартират постоянно и необяснимо да се разболяват.Преди няколко години, екипът на кино лентата “Finders Keepers ” се заинтересува от тази картина, само че тогава никой от тях не се осмелил да рискува да работи с същинско страховито нещо и те изоставили тази концепция.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР