Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич даде пресконференция часове преди

...
Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич даде пресконференция часове преди
Коментари Харесай

Зингаревич за Колежа: Вълнуваме се, чакахме цяло десетилетие

Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич даде конференция часове преди " канарчетата " да одобряват Левски на " Колежа ".

„ Развълнуван съм, както аз, по този начин и всички. Момент, който чакахме повече от 10 години. Надявам се, че атмосферата, която почитателите ще създадат ще е запаметяваща “, показа той.

„ Благодаря на господин Илиян Филипов, тъй като без неговата поддръжка нямаше да сме тук. Относно за позиция в клуба, ще седнем и ще поговорим. Мисля, че и двамата вървим в посока, която е най-хубава за тима. Не сме щастливи от позицията, в която сме сега. Особено откакто предишния сезон бяхме трети, а в този момент сме десети. Това е футболът, има доста такива образци. Един от тях е Челси. Ще работим по усъвършенствания. Втората част на сезона ние взехме решение да дадем повече шансове на младите футболисти, да им дадем късмет да играят мачове, да вършат неточности и да се учат. Вече се готвим за идващия сезон “, добави Зингаревич.

„ Относно финансите, до този миг 2 млн. са изразходвани за Б тима, академията и Коматево. С преместване на „ Христо Ботев “ тези разноски ще се усилят, което е обикновено. Всичко зависи от това по какъв начин играе тимът. Присъствието зависи от метода ни на игра, по този начин е във футбола. Целта ни е клубът да се самоиздържа. Реалността е, че ще би трябвало да продаваме и играчи “, разяснява притежателят на Ботев.

„ Името на стадиона за момента остава, в случай че има бъдещи диалози, ще го обсъждаме. Относно Герман Чистяков поговорих с него, повода за освобождението му е, че в моето виждане дилемите му не се случваха по този начин както желаех. Седнахме и поговорихме, взехме решение, че нашите пътища ще се разделят “, сподели още Антон Зингаревич.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР