Собственикът и изпълнителен директор на френската компания за луксозни стоки

...
Собственикът и изпълнителен директор на френската компания за луксозни стоки
Коментари Харесай

Бил Гейтс вече не е даже и вторият най-богат човек в света

Собственикът и изпълнителен шеф на френската компания за първокласни артикули LVMH Moet Hennessy - Louis Vuitton Бернар Арно се трансформира във вторият най-богат човек в света, измествайки от тази позиция създателят на "Майкрософт " (Microsoft) Бил Гейтс.

Това излиза наяве от последния лист в действително време на милиардерите на списание "Форбс " (Forbes).

Притежателят на Amazon.com Джеф Безос остава най-богатият човек в света с чисто благосъстояние на стойност от 110,5 милиарда $.

На втора позиция обаче към този момент изскочи Бернар Арно с благосъстояние от 107,5 милиарда $, откакто акциите на неговата компания LVMH нарастнаха във вторник с 2,6% по отношение на равнищата от понеделник вследствие на договорката по придобиване на бижутерската компания Tiffany & Co за 16,2 милиарда $.

Междувременно благосъстоянието на Бил Гейтс се прави оценка на към 107 милиарда $ директно преди старта на търговията на Microsoft на Уолстрийт.

Тримата най-богати мъже в света са следвани от Уорън Бъфет и Марк Зукърбърг, чиито чисти благосъстояния се правят оценка на стойност надлежно от $86,3 милиарда и от $74,1 милиарда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР