Собственик на заведение е арестуван, тъй като не е спазвал

...
Собственик на заведение е арестуван, тъй като не е спазвал
Коментари Харесай

Първи арест у нас на собственик на заведение заради нелегално COVID парти

Собственик на заведение е задържан, защото не е спазвал възбраната кръчмите да работят по време на изключителната конюнктура поради пандемията от COVID-19, оповестява.

Полицаи от сектора в Ракитово са задържали притежателя на заведението в Костандово, което макар наложените ограничавания и ограничения работи и е било цялостно с празнуващи възрастни и деца.

Снощи екипи от сектора направили инспекция на кафе-аперитив в Костандово, където се вихрел ваучър. Вътре органите на реда открили празнуващи общо 21 възрастни и 15 малолетни. Освен че кафенето работи макар наложените ограничавания по отношение на епидемиологичната конюнктура, всички хора в него, включително и личният състав, били без защитни маски.

Полицаите открили самоличността на намиращите се в помещението. Спрямо 39-годишния притежател на обекта е формирано досъдебно произвеждане, а той е арестуван в ареста на РУ-Велинград за период от 24 часа.

Предстои на всички пълнолетни лица, присъстващи на празненството, да бъдат формирани актове за нарушение на заповедта на министъра на опазването на здравето по отношение на наложителното носене на защитни маски на публични места при скупчване на повече хора.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР