Собственик на британски пъб беше принуден да инсталира проводници, по

...
Собственик на британски пъб беше принуден да инсталира проводници, по
Коментари Харесай

Британски пъб инсталира електрическа ограда за спазване на физическа дистанция

Собственик на английски пъб беше заставен да конфигурира проводници , по които тече електрически ток, с цел да бъде спазвана обществената отдалеченост и да не бъде глобен за нарушаването й, написа в. " Метро ".

Обикновено електрическите огради се употребяват, с цел да управляват добитъка да не излиза оттатък отредените му пасища. Но сходно приспособление прави отлична работа и в пъба " Стар ин " в гр Сейнт Джъст в графство Корнуол. Жицата напрегнат е сложена пред тезгяха на бара, тъй че клиентите да не се доближават прекалено до барманите и личния състав.
 

— Marc Chevrette (@wildtypeMC)

Собственикът на заведението Джони Макфадън е и фермер и добре познава действието на сходно устройство. Преди инсталирането му клиентите си правели каквото си желаят и дишали във врата на личния състав. Но след въвеждането на ограничаващата мярка, дисциплината се покачила. Сега Макфадън рядко пуска ток по жицата, само че когато потреблението нарасне и клиентите " създадат главите ", оградата се задейства. Няколко постоянни пияници дори си били изпатили. Но откакто изтрезнеели на другия ден, доста по-стриктно спазвали разпоредбите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР