Собственик на American XL Bully защити породата, като каза, че

...
Собственик на American XL Bully защити породата, като каза, че
Коментари Харесай

„Моят 90-килограмов XL Bully е най-добрият приятел на дъщеря ми – хората не знаят колко са сладки“

Собственик на American XL Bully отбрани породата, като сподели, че нейното 40-килограмово (88lb) „ кученце “ е най-хубавият другар с щерка си.

Сара Тауърс, на 46, се гордее с Киза и желае да покаже какъв брой „ ненагледен “ може да бъде той. XL Bulli са на път да бъдат добавени към породите, неразрешени според Закона за рисковите кучета от 1991 година От 31 декември ще бъде незаконно да продавате XL Bully, да ги изоставяте или оставяте да се разхождат, да ги раздавате, да ги развъждате или да имате такова обществено без мотив и намордник. От 1 февруари идната година притежаването на куче XL Bully в Англия също ще бъде престъпно закононарушение, в случай че няма документ за освобождение.

Сара постоянно разгласява видеоклипове в TikTok, показващи Kyza и нейния петгодишен остарялата щерка, Джеси-Джо, си играят дружно. Любителят на кучетата от Норт Шийлдс, Тайнсайд, сподели: „ Той е връхната точка в живота на щерка ми, тя го обича до краен лимит, двамата са най-хубави другари. Той е единствено на 10...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР