Собственичката на два ресторанта Светла Личканова е следващият изгонен участник

...
Собственичката на два ресторанта Светла Личканова е следващият изгонен участник
Коментари Харесай

Собственичка на два ресторанта напусна Hell’s Kitchen

Собственичката на два ресторанта Светла Личканова е идващият изпъден участник в сезон 6 на Hell’s Kitchen. Тя влезе в шоуто със поръчка, че ръководи кухните на заведенията за хранене си с твърда ръка и че ще се трансформира в натурален водач в предаването. На днешната вечерна резервация обаче началник Виктор Ангелов порица Светла поради слабото ѝ показване и за това, че не е съумяла да се приспособява в Кухнята на Ада.

Светла не беше единствената порицана от Шеф Ангелов. Той дефинира представянето на дамите през седмицата като най-слабото в историята на алената кухня. Брокерката Симона, ресторантьорката Чимидова, аматьорката в кухнята Полина и професионалната сладкарка Стефани също приключиха с оранжеви престилки. Следващата седмица те ще имат късмет да се преборят за мястото си в тима.

Оранжевите престилки от аления тим ще се опълчват против четири нови готвачи с доста опит в кухнята. Чиниите им ще бъдат оценени от звездното жури в състав Димитър Ковачев - Фънки и Славена Вътова. Кой ще отпадне и кой ще продължи?

Гледайте Hell’s Kitchen и идната седмица - във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 единствено по NOVA.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР