Собственичка на детска градина в Делауеър и нейният лакей бяха

...
Собственичка на детска градина в Делауеър и нейният лакей бяха
Коментари Харесай

Собственик на детска градина, лакей, арестуван с 302 торби хероин, оръжия и 32 хиляди долара — докато децата са били в заведението

Собственичка на детска градина в Делауеър и нейният прислужник бяха задържани за осъществяване на интервенция за трафик на опиати отвън дома- основано детско учебно заведение, оповестиха публични лица в четвъртък.

Джесика Купър, 29, и Камерън Кристмас, 33, бяха арестувани по голям брой обвинявания за опиати и огнестрелни оръжия, откакто проверяващи опиати навлязоха в The Little Peoples LFCC 2 малко след обяд в сряда - до момента в който дневната страна на бизнеса им беше отворен за деня.

В замаскираното котило с опиати ченгетата откриха 93 грама кокаин, 26 грама крек, 302 торби с хероин, два револвера и повече от 32 000 $.

„ Четири деца са били в детска градина по време на заповедта за претършуване “, сподели полицейското ръководство в Дувър.

Купър — посочен като притежател на детска градина — и Кристмас са упрекнати в владеене на опиати, владеене на опиати с желание за снабдяване, владеене на огнестрелно оръжие или муниции от неразрешено лице, застрашаване на де...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР