Соандански. ГЕРБ дава възможност на младите хора да разгърнат способностите

...
Соандански. ГЕРБ дава възможност на младите хора да разгърнат способностите
Коментари Харесай

Георг Георгиев в Сандански: ГЕРБ дава възможност на младите хора да разгърнат способностите си

Соандански. ГЕРБ дава опция на младежите да разпрострат качествата си. Това е допустимо с помощта на напъните на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Днес ГЕРБ е това, което е, с помощта на тях. Това сподели ръководителят на Младежи ГЕРБ и зам.-външен министър Георг Георгиев по време на откриването на 9-тия Зимен университет на МГЕРБ, който се организира в Сандански, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Форумът събра над 120 младежи от цялата страна, а негови уредници са Младежи ГЕРБ, Фондация „ Ханс Зайдел “ и Сдружение „ Граждани за европейско развиване на България “.
Георгиев изясни, че тази година измежду участниците в университета има и младежи, които са симпатизанти на партията, по тази причина и една от задачите на форума е да покажат какво е да си част от младежката организация на ГЕРБ. „ Сред нас са едни от най-младите народни представители, евродепутати, общински съветници, кметове. Всички вие вършиме организацията ни такава, каквато е. В дни на най-големи тествания и компликации, светлината, която стои в края на тунела, демонстрира бъдещето. А то ще бъде такова, каквото го създадем ние ”, сподели Георг Георгиев. Лидерът на МГЕРБ пожела на участниците след лекциите и срещите да получат една по-добра концепция и по-добра визия за бъдещето на своите обитаеми места, за своите общини.
„ Академиите, които Фондация „ “Ханс Зайдел ” провежда, са една дълга традиция. Тези университети са нещо доста значимо за нас, тяхната цел е да ви дадем едно образование, тъй като част от вас ще се занимават с политика, а тук ще научите да говорите аргументирано, да можете да убеждавате. Академиите ви дават опция да обменяте отзиви, да има връзка сред вас ”, акцентира Богдан Мирчев от фондация “Ханс Зайдел ”.
Кметът на Сандански Кирил Котев акцентира, че университетите дават опция на младежите да се срещат и черпят опит от хората, които взимат решени за развиването на нашата страна и носят отговорност за всичко това. „ Вземете максимума от тези хора, тъй като това е най-полезният опит ”, прикани младежите Кирил Котев.
„ Много ми е хубаво с младежи ГЕРБ ”, прям бе кметът на Благоевград Атанас Камбитов. Той съобщи, че дружно с сътрудниците си кметове на ГЕРБ от Благоевградска област са подготвени да отговорят на всевъзможни въпроси. „ Мотото на този конгрес „ Отворени към вас ” е индикативен за метода, по който постоянно е работила партия ГЕРБ. Само в случай че сме отворени към нас самите, можем да сме отворени и към другите ”, разяснява доктор Камбитов.
„ За девети път МГЕРБ събира младежи от цялата страна да обмените опит, да почерпите подобен от най-хубавите лектори и това. Вие работите с хъс и ентусизъм. Вие на следващия ден ще продължите това, което вършат сполучливите ни кметове, министри, депутати. Тази година ще честваме и десетата годишнина на самодейността „ Да пуснем корени в България ”, което потвърждава, че напъните на ГЕРБ са ориентирани към това, младежите да останат в България тук да разгърнеете своя капацитет ”, сподели на собствен ред националният представител от ГЕРБ-Благоевград и регионален координатор на партията Даниела Савеклиева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР