Сняг се сипе на Превала и в Пампорово. За това

...
Сняг се сипе на Превала и в Пампорово. За това
Коментари Харесай

Сняг вали на Превала и в Пампорово СНИМКИ

Сняг се сипе на Превала и в Пампорово. За това предизвестяват водачи.

От кадър на планинския проход излиза наяве, че занапред стартира да се образува снежна завивка.


Снимка: Иван Иванов

В Пампорово към този момент по този начин има, само че на този стадий не е доста огромна.  Нека въпреки всичко водачите да имат едно мислено.


Снимка: Светльо Дрънгов

Синоптиците предизвестиха, че към обяд ще стартират превалявания от дъжд, след обяд и през нощта против вторник в Западна и Централна България преваляванията ще са интензивни и обилни, тук-там съпроводени и от гръмотевици. Възможни са и градушки. Ще духа слаб до сдържан изток-североизточен вятър, който вечерта ще стартира да се усилва и с него да нахлува леден въздух. Максималните температури ще бъдат сред 11° и 16°.

В планините ще бъде облачно, мъгливо и с превалявания от дъжд, над към 1500 метра - от сняг. Ще духа сдържан, вечерта мощен вятър от изток-югоизток, по най-високите върхове на Рила и Пирин мощен до плевел от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 4°, на 2000 метра - към 0°.

Над Черноморието в следобедните часове и през нощта против вторник ще има превалявания от дъжд. Възможни са и гръмотевици. Ще духа слаб вятър от изток-североизток, който вечерта ще стартира да се усилва. Максималните температури ще бъдат сред 10° и 13°. Температурата на морската вода е 8-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Предстои утежняване на времето в идващите дни. Очаквайте прогнозите!

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР