Сноубордистката Александра Жекова най-после показа гаджето си. Сани честити новата

...
Сноубордистката Александра Жекова най-после показа гаджето си. Сани честити новата
Коментари Харесай

Сани Жекова показа гаджето

Сноубордистката Александра Жекова най-сетне сподели гаджето си. Сани честити новата година на хилядите си обожател в обществената мрежа Инстаграм, публикувайки фрагменти от прекарванията си през 2018-а. На някои от фотосите хубавицата е с мъжа на сърцето си, който криеше до този миг.

" Скъпи другари, благодаря ви за всеки споделен момент през миналата година и за всеки жест на поддръжка и внимание от ваша страна! Беше забавна, динамична, изпълнена с професионални провокации, само че и с нови благоприятни условия за израстване, струпване на скъп опит и знание... възнаградена с триумфи, стойностни другарства, и споделени мигове на наслада, хубост, обич и естетика... Пожелавам ви идната да ни е още по-магична, изобилна, пълноценна и специфична! Да сме здрави! ", написа Жекова към десетките фотоси, които показа. Вижте тази обява в Instagram.
Скъпи другари, Благодаря ви за всеки споделен момент през тази минала година и за всеки жест на поддръжка и внимание от ваша страна! Беше забавна, динамична, изпълнена с професионални провокации, само че и с нови благоприятни условия за израстване, струпване на скъп опит и знание...възнаградена с триумфи, стойностни другарства, и споделени мигове на наслада, хубост, обич и естетика... Пожелавам ви, идната да ни е още по-магична, изобилна, пълноценна и специфична! Да сме здрави!

Публикация, споделена от Alexandra (@alexandra_jekova) на Яну 2, 2019 в 2:02 PST

" Прекрасна Сани, благодарим ти за вдъхновението! ", " Алекс, бъди доста щастлива! Ти си най-хубавата! Много триумфи през новата година! ", са единствено част от мненията, които пишат почитателите и познатите на Жекова към фотосите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР