Снощното поведение на Волен Сидеров беше абсурдно и недопустимо, но

...
Снощното поведение на Волен Сидеров беше абсурдно и недопустимо, но
Коментари Харесай

Сидеров се държа абсурдно, явно стяга електората си, смята Захариева

Снощното държание на Волен Сидеров беше неуместно и неприемливо, само че очевидно това е методът " да стегне " електората си. Така министърът на външните работи Екатерина Захариева коментира изявите на Волен Сидеров в снощното предаване " Референдум ".
" Сидеров обсеби по неприемлив и неуместен метод ефира, никой различен не съумя да каже нищо. Сред всичките викове и обвинявания, главно към Вътрешна македонска революционна организация, не съумях да схвана с каква платформа и концепция се явява " Атака " на локалните избори ", сподели външният министър пред пред Нова телевизия.
Според Захариева Сидеров постоянно се демонстрира по сходен метод преди избори, а държанието му явно е метод да " стяга " електората си. " Политиците би трябвало да разберем, че това не е методът да се борим за гласовете на българите. Ние в ГЕРБ се борим с хрумвания ", посочи Захариева.
" Ако това е методът да " стяга " електората си, тогава се удивлявам какъв е този електорат ", попита риторично тя.
" Има напрежение в дребната коалиция, само че ние не се месим в връзките посред им ", сподели външният министър и призна, че ГЕРБ понася вреди от дейностите и държанието на съдружните си сътрудници.
Подобно държание е неприемливо за всеки българин, който се изявява в ефир, а какво остава за народен представител и претендент за кмет, означи тя.
По думите ѝ, в редките случаи, когато се налагало да беседват по работа, водачът на " Атака " не се държал по сходен метод. Според Захариева поведение като снощното на Сидеров отблъсква хората от политиката.
Външният министър разяснява и натрупващите се кавги в медиите у нас, в това число прекъсването на стратегия " Хоризонт " на БНР. " Посегателство против свободата на словото не би трябвало да има и ние по никакъв метод не го поддържаме ", безапелационна бе тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР