Снощният епизод на Като две капки вода остави зрителите безмълвни,

...
Снощният епизод на Като две капки вода остави зрителите безмълвни,
Коментари Харесай

МАСОВ ШОК в "Капките": Зрители ужасени от висящата кожа на Мария, досущ като Джаба от "Междузвездни войни!"

Снощният епизод на " Като две капки вода " остави феновете безмълвни, само че не толкоз с облиците, които участниците пресъздадоха, колкото с истината за Мария. За, същата Мара Отварачката, която от години се саморекламира като пример за красива и поддържана жена, тренираща, стегната...

Опа, стегната ли казахме?! Може би някой си е мислил по този начин - до нощес. Е, точно нощес истината лъсна и гледката не е за хора със слаби нерви. В първия миг даже си казахме, че Мария евентуално има някаква дреха върху себе си, някакъв тюл, който се е набръчкал... само че, не!

Чалгарката излезе напълно гола на сцената, като се изключи оскъдното бюстие, несъмнено, както и останалата част от костюма. В мига, в който някогашната на Миро Дзвера стартира да се клати по всички страни, с цел да танцува, ужасът лъсна.

Кожата на Мария, най-много на корема, не е просто набръчкана, тя все едно се свлича. Нагъната е като плисе - безусловно и първата ти мисъл е - хей, да ви се намира ютия?!

Да, гледката е потресаваща, само че се дължи на два обстоятелството - първо, че Мара е мъчително слаба и няма " подплата " под кожата и второ - честите липосукции, на които се подлага, даже в случай че качи три кила. Всичко това е направило миньончето прелестно на фотосите с фотошопа и страшничко за гледане, когато е онлайн.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мария Капките липосукции Мара Отварачката Миро Дзвера фотошоп
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР