Снощният епизод на „Кошмари в кухнята“ ни припомни спасителната мисия,

...
Снощният епизод на „Кошмари в кухнята“ ни припомни спасителната мисия,
Коментари Харесай

Собственик на заведение срази шеф Манчев в Кошмари в кухнята

Снощният епизод на „Кошмари в кухнята“ ни напомни избавителната задача, на която се насочи началник Манчев преди две години в едно русенско заведение.

Топ готвачът завари едно празно, без готвачи заведение, със притежател, който няма визия по какъв начин се върти подобен тип бизнес. Първият потрес, който трябваше да преодолее Манчев, е че трябваше да опита храната на прилежащо заведение, защото в бирария „Олимп“ няма кой да подготви обедно меню.
външна реклама
Собственикът Радослав признава, че е взел чартърен заведението, с цел да задържи в България приятелката си Лили, която от 25 години работи като сервитьорка в чужбина. Двамата мечтаят за собствен бизнес, който да им донесе рестарт в живота. Преди години заведението е било измежду най-оборотните в града. Това, което завари Манчев бе каквато и да е връзка сред началник и личен състав.

Наглото държане на притежателя обаче изкара отвън кожата му, така и така не доста търпеливия началник, който се опита по някакъв метод да помогне, само че не срещна никакво схващане от страна на притежателя и може би това е единственият ресторант от който той си потегля без да успее да направи каквото и да било.

Велика дивотия!Шеф Манчев прояви огромно самообладание!Този Радослав е неуспех

Ох Ради Ради жив зян си, разясняват феновете, а в Русе става нарицателна репликата на Радо „Отивам да се освежавам“.

Най-добре разказва обстановката коментара на един от феновете:

Не може да започнеш бизнес и да очакваш, че без работа, без неизменност, без инвестиции и уместно отношение към личния състав си, ще постигнеш всичко! Да имаш личен бизнес, т.е да работиш за себе си… значи да работиш 3 пъти повече от колкото би работил, в случай че работеше за непознат човек. Пари от небето не валят, нищо че ти се имаш за „шефче“!!! Много хора в България живеят с илюзията, че да имаш собствен бизнес значи да лежиш по през целия ден и всичко да получаваш наготово!

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР