Снощните битки се оказаха твърде скъпи за Елвиса в Игри

...
Снощните битки се оказаха твърде скъпи за Елвиса в Игри
Коментари Харесай

Нещо ужасно се случи с Елвиса в Игри на волята

Снощните борби се оказаха прекомерно скъпи за Елвиса в " Игри на волята ", тъй като той насмалко да пострада много съществено по време на един от дуелите в бурното море.

Мартин трябваше да се бори за мястото си в шоуто в петъчната елиминационна борба, само че съгласно към този момент тиражирани информации в общественото пространство, той отпада и не стига до заветния край.

Май думите на някогашната му възлюбена - фолкпевицата Емануела, която преди броени часове заяви, че той не е никакъв паралия, а незает алкохолик, са го застигнали като клетва и следствията в шоуто не закъсняха.

Известно е, че риалити формата е сниман през юни, а това, което съобщи изпълнителката, се случи преди броени дни - на 15.11. Въпреки това мнозина считат, че тя е била наясно с развоя на играта и по тази причина е решила да се изкаже по този начин.

Милионерът получи гласовете на всички свои съплеменници, като опитът му да притегли своя някогашен непосредствен човек в рисковото риалити - Мастагарков, беше несполучлив. Но Мартин получи всеобщото утвърждение и удивление за представянето си в дуела с програмиста Момчил.

След тежката загуба на Арената в номинационната борба против Стареишините, Гладиаторите отидоха на съвет и наподобява, че оттук насетне нищо хубаво не ги чака.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР