Снощи, в предаването Лице в лице по бТВ Явор Гърдев

...
Снощи, в предаването Лице в лице по бТВ Явор Гърдев
Коментари Харесай

Явор Гърдев: Нито един човешки живот не бива да бъде жертван в името на държавата

Снощи, в предаването „ Лице в лице " по бТВ Явор Гърдев сподели, че нито един човешки живот не трябва да бъде обречен в името на страната. Това сподели в предаването „ Лице в лице " режисьорът и мъдрец Явор Гърдев във връзка гибелта на Алексей Навални и мненията на част от българите, че той се е самоубил, с цел да злепостави Владимир Путин.

„ Имаме тежък цивилизационен проблем. Това е проблем на съзнанието, на отношението към самостоятелния човешки живот. Когато страната бъде издигната в фетиш, когато стартират да ви приказват за държавността като за нещо свято или за народа като нещо обсолютизирано, се появява проблем. Има нещо до което цивилизацията е достигнала още през XIX век - то се назовава самостоятелен суверенитет ", разясни той.

Предателството на поп Кръстьо в центъра на театралната режисура „ Великденско вино "

Според артистът Владимир Пенев, влезнал в спорния облик, е добре да се стигне до смирение

Режисьорът акцентира, че „ всеки човек би трябвало да бъде предпазен от тиранията и диктатурата на страната или на неин представител, в това число и от тиранията на болшинството ".

Той разяснява и сглобката във властта. „ Мисля, че сега има доста значими цели за реализиране и тези цели са в избран прозорец, в избран подтекст на интернационалните връзки. Ако тези цели де бъдат достигнати, ще имаме дълготраен проблем с целенасочения ни избор ", сподели още той.

Явор Гърдев за абсурда с Народния спектакъл: Моята оставка също е подадена

Режисьорът обаче е в развой на подготовки на зрелище, което не желае да оставя

Явор Гърдев счита, че за България е значимо да е оптимално интегрирана в Европейския съюз посредством всички негови системи, да влече в режимите на споделена суверенност и на споделена отговорност.

бТВ, „ Лице в лице "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР