Снощи в предаването Лице в лице по БТВ Владислав Панев

...
Снощи в предаването Лице в лице по БТВ Владислав Панев
Коментари Харесай

Владислав Панев: Оставката на здравния министър не е обсъждана

Снощи в предаването „ Лице в лице " по БТВ Владислав Панев сподели, че оставката на здравния министър не е обсъждана.

И добави, че в реалност разискването на персони не е верният фокус и това не води до решение на проблемите на хората и развиване. " Няма цели от страна на държавното управление какво тъкмо следва и се гони като цел. Ако няма цел, се стига до препирня за персони ", добави Панев.

Той означи нуждата от явен график и какви тъкмо промени ще бъдат направени през идната година.

По думите му, в случай че продължаваме по този метод, няма смисъл от ротация в кабинета. Панев изясни и че значимото не дали ще има промяна на министри. " Ако нямаме явен проект за обучение, енергетика, то тогава няма смисъл да вървим на избори ", уточни той и изясни, че даже при нови избори, фундаментите няма да се трансформират.

" Никога не е имало такава политическа беззащитност в България, такова безхаберие и отвращение да се работи ", заключи Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия.

И подлага на критика народните представители, че не се движат по дневния ред на обществото и решение на същинските проблеми, а изкуствено основават собствен личен дневен ред.

Според него, и при образованието нещата не стоят по-различно. " Променяме наличието, методът на финансиране, само че никой няма същинска концепция ", добави той и даде образец и с болнциите, които се основават за най-много облага, като на назад във времето се слага същинското им предопределение, а точно - да лекуват българските жители.

" Положението е ужасно: би трябвало да избираме дали продължаваме същата мъка, или ще има нови избори ", сподели още Стойнев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР