Снощи в Брюксел гледах Троя. Великолепни актьори: Брад Пит, Орландо

...
Снощи в Брюксел гледах Троя. Великолепни актьори: Брад Пит, Орландо
Коментари Харесай

Македонците са един народ с германците, имат общ цар с французите*

Снощи в Брюксел гледах „ Троя ". Великолепни артисти: Брад Пит, Орландо Блум, Питър О`Тул и прелестната Диане Крюгер. Гледах по какъв начин сума ти народ се мазета, поради една фуста и ми стана мъчително за стареца Приам. Не можах да заспя. Посегнах към библиотеката и се зачетох, за трети път май, в книгата на македонския „ академик " доктор Ристо Ивановски „ ГЕРМАНЦИТЕ И МАКЕДОНЦИТЕ – ЕДНО ИСТО ".
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 1216
Този „ исторически " труд бе публикуван през 2003 година, т.е. единствено година преди кино лентата на режисьора Волфганг Петерсен. И ето какво прочетох още веднъж:

„ Германците и Македонците са с общо родословие от Приам – троянският цар. Германците и всички европейци имат генезис от Мала Азия. Троя е учредена от „ бригите ", които са се преселили там от Македония. Траките са македонско племе. Според античните създатели македонците, траките и илирите имали еднакъв език. Историята на омировите троянци е написана на славянски език. Руснаците се дефинират като славяни едвам през 860 година и това станало посредством словото, което идва при тях от македонския царски двор. "



Нервирах се. Не се заспива при такива " научни " открития. Но продължих да чета:

„ Европейците са си основали история съгласно която те произлизат от неедерталците. Това не е допустимо, тъй като неедертаецът е бил единствено маймуна. И по тази причина не схванал, че би трябвало да отиде да живее на топло на юг и умрял от апетит или самичък се трансформирал в канибалистична манджа без да остави собствен правоприемник. "

Това „ научно " македонско изобретение ме остави безсънен съвсем цяла нощ. Привидяха ми се тия пусти европейски неедерталци. Продължих да чета:

„ Родителите на готския крал Фридрих Велики били македонци и той е „ Natione Macedonum " и „ Ex genere Macedum ". Дори французите го имат същото родословие, както и македонците от Азия, от Приам и даже са имали общ крал с нас, само че по-късно са се отделили и тогава едните пристигнали тук в Македония и се нарекли македонци, съгласно името на народа, който ги е приел. "

Напълно се разсъних. И научих, че франките и македонците " са сборували един и ист език ". Следваха " доказателствата ": Карл, Карло е единствено Царло или Царило. Значи е бил цар. Лудвиг е „ вманиачен " и „ зов ", което ще рече викинг, венет, славянин. Пан е гръцкият господ на гората, само че е и господин на полски, чешки и словашки. Изводът който прави македонският " академик " е, че немският и френският езици са в действителност славянски езици. Гръцкият език се е появил едвам през 1830 година

Получих световъртеж, само че взех решение въпреки всичко да стигна до края. Стигнах:

„ И защото името на Европа е македонско, континентът би трябвало да се сплоти единствено посредством македонския език на Константин Философ. Обединяването посредством британския, немския или френският език е позор за европейците, които са не запомнили своя генезис. Засрамете се европейци. Унищожаваната от вас Македония все пак е подготвена да ви помогне да се върнете към расата на белите хора – македонците. "

Но за какво осведомявам за това мое среднощно " интелектуално " премеждие. Защото на разсъмване ми просветна, какво благополучие е за нас, българите, да имаме за съседи " бели хора ". Които освен това знаят всичко, както за предишното, по този начин и за бъдещето. И съм уверен, че Европа няма да се колебае и ще ги одобри в своите прегръдки. Така, както Парис е приласкал хубавата Елена. Кога ще стане това ли? Няма да е скоро, само че ще стане. Защото закъде е Европа без " бели хора "?

Коментар на Александър Йорданов  Александър Йорданов Александър Йорданов е роден е на 13 февруари 1952 година във Варна. Политик и посланик, книжовен, евродепутат от ГЕРБ/ЕНП

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР