Снощи стартира новият сезон на Фермата 3. Тя отново се

...
Снощи стартира новият сезон на Фермата 3. Тя отново се
Коментари Харесай

Фермата 2017 : Как се строи ферма

Снощи започва новият сезон на " Фермата 3 ". Тя още веднъж се намира в село Боснек, наоколо до София. Разликата тази година е, че участниците сами би трябвало да изградят Ферма, защото такава няма. В момента има единствено основи на два купола. Поставени са и основите на кухня.

 Снимка 311736

Предвижда се фермерите да създадат и параклис, където да вървят в сложни за тях моменти, каквито, сигурно, ще имат по време на играта.

 Снимка 311739

До новия си " дом " участниците стигнаха с лодки. Стопаните на Фермата, които тази година, ще ги назоваваме - наставници, още веднъж са Бети и Ники - фамилията познато от втори сезон на риалити предаването. Те посрещнаха новите участници и първата задача, която им сложиха е - сами да възпламенят огън. Дадоха им и спални чували. Именно по този метод ще спят или най-малко до момента в който не изградят своя Ферма.

 Снимка 311737

Сред известните персони този сезон са - волейболистът Владо Николов, екс футболистът на ЦСКА - Алек Манолов, артистът Иван Ласкин и сестрата на модела Ивайла Бакалова - Божидара.

 Снимка 311735

Освен тях, от непопулярните лица, има хора с забавна орис, като една част от тях са чужденци или такива, които живеят отвън границите на България.

Тази вечер във Фермата ще влезе Владимир Каролев, който ще остане една седмица. Той ще бъде със статут на специфичен посетител и няма да се бори за огромната премия от 100 000 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР