Снощи станахме свидетели на безпрецедентен скандал между две от най-колоритните

...
Снощи станахме свидетели на безпрецедентен скандал между две от най-колоритните
Коментари Харесай

След грандиозния скандал Алек изгони Теа

Снощи станахме очевидци на невиждан скандал сред две от най-колоритните участнички в сантименталното шоу. На Вики търпенето се изчерпа и тя не можа да остави без следствие, че за следващ път Теа я назова „ Цър пър ”.

С Теа си размениха по няколко обидни реплики и абсурдът ескалира. „ Не може през целия ден единствено теб да слушаме ”, захапа я Виктория. Но актрисата  й отговори: „ Цър пър, стой няма да те чувам! ”. А щом противоречивата мениджърка чу, че още веднъж я назовава с обидния прякор напряко побесня и я заплаши: „ Ако още един път ме наречеш по този начин, ще стане неприятно за теб! ”.

И в случай че мислите, че след тези думи пристрастеностите се успокоиха, в противен случай стана още по-страшно. Последва такава канонада от обиди, че ще ви стане неловко да ги чуете от устата на дами. Теа си изпусна нервите и назова Виктория грозна и смрадлива, а от другата страна русокоската бе избрана като на ниска цена парцал.

Преди церемонията на розата изнервената Виктория обаче откри Алек на една скамейка в имението и се постара да се оплаче какво й се е случило и на какви обиди е била подложена. А когато ергенът стартира да раздава цветята се случи нов казус.

Алек взе първата роза и извика Теа. Момичетата не можаха да повярват за какво тя е първа. Само, че ергенът остави цветето встрани и настъпи неудобно безмълвие. След което промълви единствено едно: ”Моето врема с теб в имението завърши! ”  и я изпрати да си върви у дома по живо по крепко.

Автор: Хотнюз.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР