Снощи поредният участник, който не получи благословията на шеф Виктор

...
Снощи поредният участник, който не получи благословията на шеф Виктор
Коментари Харесай

Стефани след "Хелс Китчън": Имам проблем с избухливостта!

Снощи следващият участник, който не получи „ благословията ” на началник Виктор Ангелов, бе постоянно мрънкащата и викаща Стефани. Майката на две деца сподели, че мястото й не е в „ Хелс Китчън ” и Ангелов и подпечата билета на у дома.

Още до момента в който беше в кулинарното предаване, Стефани беше една от най-недолюбваните участнички, поради буйния си манталитет и избухливия си темперамент. Двете със съотборничката й Михаела не спираха да викат и да се карат с мотив и без мотив.

Чак след излизането си от „ Хелс Китчън ” обаче Стефани осъзнава, че има проблем с избухливостта и желае „ да работи ” по него. Едва откакто се е видяла в профил майката на две деца „ схванала, че има проблем ” и съжалява за държанието си в „ Кухнята на Ада ”.

Стефани признава още, че футболният ентусиаст Нинов, който напусна кулинарното предаване малко по-рано, е бил прав, когато е призовал нея и Михаела да спрат свадите между тях, тъй като и двете са майки.

Стефани разкри и за какво мъчно се е приспособила към женския тим. Готвачката желала да наложи своите визии за това по какъв начин е трябвало да се случват нещата в „ Хелс Китчън ”, само че не съумяла.

Стефани не скри и че е имала предразсъдъци към Симона, а повода за това бил освен външния й тип, а и държанието й – по-шумният й метод на изложение и хаосът, който основава в „ Кухнята на Ада ”.

Източник: edna.bg

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР