Снощи, някъде, след края на работния ден, получихме покана от

...
Снощи, някъде, след края на работния ден, получихме покана от
Коментари Харесай

Костадинов: Няма да отидем на срещата с проф. Габровски, имаме много сериозни разминавания

" Снощи, някъде, след края на работния ден, получихме покана от господин Габровски. Докато пишех отговора тази заран проф. Габровски ми се обади персонално. Казах му, че ние няма да отидем на срещата, тъй като имаме доста съществени разминавания “. Това съобщи на брифинг в Народното събрание водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов. Проф. Габровски пък му дал отговор, че има много тематики, по които да приказват. Въпреки това, от " Възраждане " ще изпратят и стимулиран писмен отвод.

 

Срещата между„ Възраждане “ и претендента за министър председател излъчен от ГЕРБ е планувана за 9 декември от 11,30 ч.

 

" Къщата не се строи от покрива, а от основите “, изясни Костадинов. И уточни, че разминаванията са по точките за американското нуклеарно гориво в АЕЦ " Козлодуй “, оръжието за Украйна, енергетиката и референдум за еврото.

 

Костадинов акцентира, че по тези въпроси, проф. Николай Габровски му бил дал отговор, че не можел да ги почете, тъй като неговите персонални визии не съвпадали с тези на Костадинов и " Възраждане “. 

 

" Много финансисти лъжат и то лъжат като доста добре финансирани финансисти и адвокати. Те знаят, че лъжат. Утре има конференция, ще отидем там цялата парламентарна група и няма да сме единствено ние “, продължи той.

 

Костадин Костадинов съобщи, че са дадени 10 млн. лева за медийна акция, която да показва единствено едната позиция.

 

“ЕС демонстрира, че желае България единствено като територия и буфер. Европейски Съюз вижда България като източник на евтина, само че квалифицирана работна ръка, която той изсмуква и като суровинен придатък. Откакто сме в Европейски Съюз, изгубихме над 1,5 млн. души. Тук стандартът на живот се държи изкуствено невисок, държат се с нас като с колония. Унизително е. Затова - или предоговаряне на изискванията за участие, или напущаме “, уточни Костадин Костадинов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР