Снощи националният отбор на Пловдив, простете, България, записа нова срамна

...
Снощи националният отбор на Пловдив, простете, България, записа нова срамна
Коментари Харесай

Изкуствена трева, фалшиво управление, трагичен български футбол

Снощи националният тим на Пловдив, простете, България, записа нова срамна страница във футболната си история. Обичайно, провалите от Литва са допустими само на баскетболния паркет, само че не и когато се съревноваваме с балтийците на т.нар " зелен килим ".

Впрочем във Вилнюс настилката бе изкуствена. А ние на имитацията сме си привикнали. От дълги години всичко в българския футбол е подправено. Най-вече ръководството му. И заради този факт стигаме до резултати като вчерашния.
 Скандалът UEFALeaks става голям, уличиха Борислав Михайлов в измами (ДОКУМЕНТИ)
Скандалът UEFALeaks става голям, уличиха Борислав Михайлов в измами (ДОКУМЕНТИ)

Опитал да вкара съмнителни " презморски компании " да строят стадиони

Настоящото управление на БФС уцели точната формула за това по какъв начин да съсипе най-популярната игра в страната. Много просто - вземете няколко управленеца, интересуващи се предпочитано от своите персонални ползи, прибавете към тях Изпълком единствено от доверени хора, лишен от всякаква конспирация шампионат и основата е положена. За да се трансформира в хомогенна примес, разбъркайте с отявлени клубни пристрастия, тотална абдикация от ДЮШ и стадиони-франкенщайни. Залейте националния ни тим с получената съставна част, като ще имате подготвен за сервиране - непрестанен позор и поредност от потресаващи резултати.
 Снимка 514030
Източник:

Но отговорни няма. Да не би Боби Михайлов и сие да играят на терена, ще се оправдаят от " Бояна ". Та те дават съвършените условия за подготовка. За такава база като нашата мечтаят всички на Балканите, само че за какво тогава сме най-слабите на целия полуостров?
 Йордан Лечков: В БФС получаваме незаслужени офанзиви, Бербатов не може да завоюва
Йордан Лечков: В БФС получаваме незаслужени офанзиви, Бербатов не може да завоюва

" Промяната не става с изтъкване на неточности "

Отговорът е един - безочлива безочливост. Доказателствата идват от последните разкрития на сътрудниците от bird.bg. Стремеж за закупуване на прескъп рейс за БФС и опит за вкарване на съмнителни " презморски компании " да строят стадиони в България по план за 1 милион швейцарски франка. Писмо от потвърден " спекулант " като Мишел Платини, който през 2013 година самичък се чуди какво става със градежа въз основата в " Бояна " и къде са парите на УЕФА...

А занапред ще излизат още по-нелицеприятни истини от задкулисието...

Дали става въпрос за съмнителни схеми, слаб народен тим или проблеми в родния шампионат, отговорът на БФС постоянно идва с поучителен звук. Лечков, чичо Венци, Фурнаджиев... Всяко тяхно изявление е придружено с контрааргументи, закани... Понякога се дава и някоя изкупителна жертва, с цел да може купонът да продължи.
 УЕФА е желала да спре финансирането въз основата в
УЕФА е желала да спре финансирането въз основата в " Бояна "

Това се случва през 2013 година

Предстои да разберем дали на 12 октомври българският футбол ще поеме към друга посока от досегашната. Положителна смяна, за която упорстват мнозина. Малцина са обаче тези, които май са подготвени да " вдигнат меч " против сегашната власт.
 Снимка 448358
Източник:

Точно тези, които ги " опасяват " пък са хората, произвеждащи играчи, представящи " гордо " националния ни отбор по света и у нас. Срещу Литва бяхме тотално надиграни и това си личеше по всеки един индикатор. 134-ия в международната класация ни надделя с два гола разлика. А пред балтийците са страни като Руанда, Антигуа и Барбуда и Туркменистан.

Във Вилнюс загубата по-скоро не пристигна на терена, а още в съблекалнята. Българските футболисти имат отговарящ тактически и механически капацитет, само че са без каквото и да е самочувствие. Изглеждаха уплашени и несигурни против литовците, на които пък грам не им пукаше. Високо добро име се гради с победи и положителни резултати, само че във значимите мачове. Не с 4:0 против Грузия в контрола или с един единствен фойерверк против Италия.
 Христо Ристосков пред ТОПСПОРТ: Подозирам, че Венци и Боби са от Китайската комунистическа партия
Христо Ристосков пред ТОПСПОРТ: Подозирам, че Венци и Боби са от Китайската комунистическа партия

Те са свинкнали с непозната пита помен да вършат, разяснява някогашният рефер

Давам ви за образец Димитър Илиев и Тодор Неделев. По терените на efbet Лига вървят тежко. Играят на висота и имат статута на огромни звезди. Стигне ли се до интернационална среща обаче, смяната им е многозначителна, освен това с отрицателен нюанс. Логично е да се досетим за какво не направиха и кариери в чужбина.
 Снимка 549640
Източник:

В момента българският футбол е като Дионтей Уайлдър. Грубо нокаутиран и съвсем в несвяст на пода. Виновници колкото искаш, та даже и ние публицистите. За да се оттласнем от дъното ни би трябвало мощен тласък за смяна. Време е това управление на БФС да хвърли " бялата забрадка ", отстъпвайки място за следващите, които ще ни " оправят футбола ". Рокадата просто е наложителна. Оттук насетне гледаме с вяра към 12 октомври, с цел да не се повтаря Вилнюс, и най-много да няма още един управнически " цикъл ", знаете на кого...
 Снимка 455023
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР