Снощи нашите източници и канали във Facebook бяха ударени от

...
Снощи нашите източници и канали във Facebook бяха ударени от
Коментари Харесай

Бойко Борисов с извънредно включване: Хакери удариха ГЕРБ!

Снощи нашите източници и канали във Фейсбук бяха ударени от тежка хакерска офанзива. По-точно три изявления, касаещи ужасяващите злоупотреби, правени в областта на енергетиката, вноса и износа на газ и покупко-продажбите, които са правили някогашните ръководещи. Това разкри ръководителят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев по време на изключителна конференция на ГЕРБ. 

" Първото беше описанието на схемата на покупко-продажбите с газовите медиатори. Имаше клип, графична част, в която в детайли се обясняваше схемата с медиаторите сред " Газпром " и " Булгаргаз " и каква е тя. Другото беше публикувана подправена вест, че господин Борисов бил споделил, че през 2023 " Газпром " би трябвало да се върне в България. Тотален фалшив. Тези три неща - клипът, графиката и фалшив новината бяха атакувани нощес ", добави той.  

" Впечатление направиха съвпаденията в профили, които са изляли десетки мнения и опитите да бъдат блокирани тези вести ", добави той. 

Експертът на ГЕРБ по киберсигурност съобщи, че съвсем всички профили са били взаимствани от съветския " Facebook ". 

" Дори да се показват за българи, има метод да се разбере, че тези хора са съветски жители ", съобщи Рангелов. 

Георгиев съобщи, че има политически сили в страната, които боравят добре със обществени мрежи и най-вероятно са част от тази солидна хакерска офанзива. 

" Следя медийните изяви на до неотдавна ръководещите. Това не е ментална каша, а баснословен сюжет. Това е вълшебна приказка. Имаме чудеса, двамата братя, принцеса, латентен красавец може да имаме, имаме ламя, която мята огън, зареден с съветски газ, имаме другар, който по този начин е завардил границата, тъй че нито един мигрант да не влезе. Не е толкоз смешно, тъй като наред с приказните сюжети, тъй като от месец нямаме отговор на нито един въпрос ", сподели Томислав Дончев. 

" Нямаме нито един съответен отговор за голословно повишените цени на бензина и дизела. Нямаме нито един отговор за увеличеното салдо с над 4 милиарда Приказките не са проблем. Тези въпроси са значими и в случай че мен ме тормози нещо е, че нямаме отговор на нито един от тези въпроси ", добави той. 

Лидерът на ГЕРБ  също се включи в полемиката. 

" Когато цитираш обстоятелства, мъчно се опровергават. Пред вас през вчерашния ден, оня ден, по-онзи ден, повече от изрично заявих, 100% диверсификация от " Газпром " и никакви договаряния повече. Къде е тая подписка, с цел да се подпишем? Няма такава. Позволих си да дам съвет на служебното държавно управление да внимават, когато договарят с " Газпром ", тъй че да не платим количествата два пъти, с цел да сме чисти за Арбитража. Дадох съвет ", изясни той. 

" Ние не сме Северна Корея или Русия, с цел да ни спрат " Facebook ". От къде пристигна тази гневна офанзива? От обстоятелството, че споделих, че ще потвърдя с числа, че ние, Демократична България, Българска социалистическа партия и Политическа партия сме станали доста по-зависими от Русия и милиарди са изтекли към Руската федерация. Да забележим каква офанзива ще създадат в този момент ", сподели Борисов.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР