Снощи Левон Хампарцумян поглези всички сетива на гостите със страхотни

...
Снощи Левон Хампарцумян поглези всички сетива на гостите със страхотни
Коментари Харесай

Най-известният наш банкер показа дома си

Снощи Левон Хампарцумян поглези всички сетива на гостите със страхотни вкусови комбинации. Той е арменец, финансист, банкер и съгласно участниците началник готвач под прикритие. За край на " Черешката на тортата " за тази седмица домакинът посрещна гостите с разточително и вкусно меню в просторния си и ярък дом с градина, почтена за злоба.

Левон, който е разпален по кулинарията от дребен и разполага с поразителни знания в кухнята, подготви храна с впечатляващи и висококачествени артикули, домашен самун и подправки от целия свят. Домакинът поддържа огромна градина с над 400 растения, от която сортира свежи и пресни подправки за вечерята си. 

Левон готви с огромна фикция, опитва и рискува със странни съчетания на усети и по тази причина приготвя за звездната компания декаденс фюжън меню. За предястие Хампарцумян приготвя испанска аншоа, салата с домати и домашно приготвено песто и скариди с азиатски подправки.

За пречистване на небцето служи идващото поднесено от домакина сорбе от лайм и джинджър. За главно са планувани новозеландски агнешки котлети на грил, съпроводени от две гарнитури – обичайни задушени картофи с копър и печен чесън върху домат с пармиджиано. Десертът са плодове с шафран, само че от най-високо познатото в света качество.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР