Снощи изпитание за бързината на умовете и на пръстите се

...
Снощи изпитание за бързината на умовете и на пръстите се
Коментари Харесай

Повечето мъже се изложиха тотално в Един за друг, жените им останаха много разочаровани

Снощи тестване за бързината на мозъците и на пръстите се оказа същинско предизвикателство за мъжете в " Един за различен ". Въпреки че епизодът е надалеч от 1 април - Денят на шегата и лъжата, добре измислена режисура хвана в капан представителите на мощния пол. Тестът ревизира дали желанието им за победа превъзхожда възприятието им за правдивост.

Играта бе най-вече за мъжете, които трябваше да си напомнят какъв брой е значимо да бъдеш себе си. След предизвикването отпред на класацията застават Петя и Николай, а на последно място са Гергана и Радослав, които са и първата номинирана двойка в седмицата с двойни елиминации. Седмицата е напрегната, защото двойките минаха през съществени обрати в класирането.

Снощният епизод провокира оживени полемики във Facebook. Ето една доста дребна част от мненията на фенове:

" Това, че са се възползвали от опцията да завоюват - едно на ръка, мога да го схвана, само че тези оправдания в жанр - аз не съм подобен човек и повече няма да върша по този начин.. бяха мега зле ".

" Тази игра с изключение на за почтени и нечестни, може да се пояснява и по различен метод: за умни и недосетливи. Остава въпросът какъв брой от честните в действителност са се досетили, че това е измама и са решили, че ще е неуместно да се заловен ".

" Никой няма право да съди другите, единствено себе си! Това, че някои от мъжете се възползваха от обстановката, не ги прави неприятни хора. Никой не знае по какъв начин би постъпил в такава обстановка, в случай, че всички знаеха, че тази седмица ще изоставен две двойки. Да не забравяме, че това е игра и си под стрес, а и нямаш доста време да осмислиш протичащото се. Браво на тези, които въпреки всичко се оправиха, макар напрежението! "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР