Снощи двойният убиец от Соло Илиян Тодоров кацна на Летище

...
Снощи двойният убиец от Соло Илиян Тодоров кацна на Летище
Коментари Харесай

Двойният убиец от Соло Илиян Тодоров вече е в затвора в Пловдив

Снощи двойният палач от " Соло " Илиян Тодоров кацна на " Летище София " след 12 години живот под прикритие отвън страната ни.

Днес той към този момент е в пандиза в Пловдив.

„ Следва да търпи наказването си „ пожизнен затвор ” в пандиза в Пловдив, защото последната му адресната регистрация е на територията на Пловдив ”, сподели пред Христо Кръстев, заместител градски прокурор на София.

По закон той не може да желае условно предварително освобождение от пандиза.

„ Условно предварително освобождение може да се желае единствено за наказване „ отнемане от независимост ”. За пожизнен затвор не може да се желае условно предварително освобождение, само че може да бъде изменен на 30 години ”, съобщи прокурор Христо Кръстев.

Фалшифициран паспорт стои в основата на задържането и изгонването на двойния палач от дискотека " Соло " - Илиян Тодоров. Той е бил заловен с подправения документ на летището в Ташкент. Именно по този начин се стига до вчерашния 1 март, когато Тодоров беше доведен у нас с полет от Мюнхен - 15 години след убийството, за което беше приет за отговорен. Тодоров към този момент е в Пловдивския затвор, където би трябвало да остане до живот.

След като Илиян Тодоров бил оневинен на първа инстанция в София, отпътувал за Северен Кипър. Там няколко години живеел и работил, излиза наяве от показанията му, дадени пред съда в Узбекистан. До задържането му се стига, откакто е заловен с подправен паспорт на летището в Ташкент.

Пред съда в Узбекистан споделя, че инцидентно намерил паспорт на различен български жител и по този начин сменил една от страниците му със своята. Вчера на борда на самолета Тодоров резервира безмълвие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР