Снощи Дженифър Лопес и съпругът ѝ Бен Афлек се появиха

...
Снощи Дженифър Лопес и съпругът ѝ Бен Афлек се появиха
Коментари Харесай

„Ние сме истински партньори и в работата, и в живота“: Джей Ло и Бен Афлек заедно на червения килим

Снощи Дженифър Лопес и брачният партньор ѝ Бен Афлек се появиха на аления килим по време на феерията " Жените в Холивуд " на Elle. Лопес беше тази, която прибираедин от трофеите на вечерта, разказвайки за Бен, като показа пред Extra, че му се доверява постоянно да дава мнението си за работата ѝ и че макар заглавията в таблоидите, връзката сред двамата е мощна и същинска.

Коментарите на Лопес идват в навечерието на излизането през февруари на новия ѝ албум " This Is Me... Now " и съпътстващия го филм. Феновете си спомнят, че третият студиен албум на Лопес, " This Is Me... Then ", включваше ария, наречена " Скъпи Бен ". Тя беше издадена през 2002 година, когато Лопес и Афлек се срещаха и бяха сгодени, преди да възобновят връзката си и в последна сметка да се съберат в заветен съюз.



" Ние сме същински сътрудници, освен в взаимната работа, само че и в живота, като родители, като любовници, като двойка... Обсъждаме всичко един с различен.Искам мнението му за всичко, тъй като му вярвам. Знам, че той има най-хубави планове, няма никакви задни мисли, с изключение на да ме види да светя толкоз блестящо, колкото мога да светя, и това е, което и аз имам за него, тъй че несъмнено постоянно желая неговото мнение ", сподели Джей.

На въпроса какъв брой съкровен и персонален ще бъде новият албум, Лопес отвръща: " Не мисля, че някой знае нещо за същинския ми персонален живот. " Това е изненадващо изказване от човек, чийто сантиментален живот се е развивал в светлината на прожекторите. Тя добави, че " This Is Me... Now " ще навлезе надълбоко в сърцето ѝ, като съобщи, че това е " най-личният " материал, който е издавала досега.



" Дори повече от това, той е най-откровеният ми план в прочут смисъл ", добави тя.

" Бях в студиотовсеки ден и работих крепко. Това беше един доста, доста специфичен план и когато той беше подготвен, знаех, че желая да направя нещо друго с него - и го направихме ", споделя тя, като прибавя, че образният съставен елемент на албума също ще даде на почитателите напълно нов метод за разбиране на музиката.

" Направихме филм и той е доста по-различен от всичко, което съм правила през живота си, най-личниятпроект, който в миналото съм правила. "



Макар Лопес да не показа детайлности за това какво ще бъде включено в идното издание, тя сподели, че чакането си е заслужавало.

" Това е същински филм... това е същинско пътешестване, това е същинска история ", сподели тя. " Ще видите... Наричам го " музикално прекарване ", тъй като има толкоз доста неща, които да се преживеят по разнообразни способи. Красиво е. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР