Снимките от моята спалня са постановка и компромат, създадени по

...
Снимките от моята спалня са постановка и компромат, създадени по
Коментари Харесай

Със снимките от спалнята на Борисов олигархията го атакувала с методи на КГБ

Снимките от моята спалня са режисура и компромат , основани по учебник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) . Олигархията ме нападна, тъй като България влезе в чакалнята за еврото и банковия съюз и те не могат да употребяват банковата система на страната както преди. Това декларира министър председателят Бойко Борисов в изявление за авторитетния немски вестник " Франкфуртер алгемайне цайтунг ".

Интервюто е озаглавено " Политикът, револверът и парите ", като подзаглавието гласи следното: " Личният живот на българския министър председател Бойко Борисов се трансформира в политика. Причината: фотоси от неговата спалня. "

Взелият изявлението публицист, който е експерт по Балканите и следи от дълго време протичащото се в района, стартира диалога с въпрос за фотосите от спалнята на Борисов, като отбелязва, че изявление с един министър-председател " не трябва да визира тематика като неговата спалня и това не е работа на обществото ", само че появяването на фрагментите в непознатите медии и думите на Борисов, че станалото има политическо естество, изискват неговото пояснение за случая.

Борисов изяснява, че фотосите били разследване от приемането на България в чакалнята на еврозоната и банковия съюз , което провокирало недоволството на " олигарсите в България ", които са " осъзнали какво съм направил ". По думите на премиера в този момент те не можели да заобикалят българската банкова система, тъй като контролът е на " европейско равнище ".

Като причина за офанзивата против него министър председателят показва и триумфите си в битката против контрабандата на тютюн , която била на стойност стотици милиони евро, и дава като образец акцията против незаконната фабрика за цигари в Пловдив.

Борисов загатва като причина за недоволството на неговите врагове и закупуването от Съединени американски щати на изтребителите F-16, желанието за диверсификация на газовите доставки за България, енергийните планове и даже отзоваването на съветски дипломати в съмнение за шпионаж. Като допустима цел министър председателят вижда опит за отстраняването му и загуба на изборите .

" Снимките от спалнята ми са като взети от учебник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) , където се дава съветът човек да бъде погубен, като вземеш истини за него и ги използваш за лични цели ", упорства Борисов.

" Неслучайно приказвам за методите на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Някои от съперниците ми, които работят за президента Румен Радев, са някогашни секрети сътрудници , хора от тези среди или деца на страхотни шпиони, офицери от съветската военна разследваща работа ", добавя министър председателят.

По думите му в България от дълго време работил " черен пазар за компромати ", а неговите съперници се опитвали да го очернят с такива акции преди избори . Борисов дава образец с изявленията, че има къща в Барселона или разпространението на история, че е притежател на гръцки остров, " където се твърди, че бил умъртвил манекенка ".

" Този проект е подготвян от години и всички мои промени още повече пришпориха моите врагове . И по този начин преди две или три години, най-вероятно през 2017 година, съм сниман по какъв начин дремя. Само по себе си това не е задоволително за мечтаното влияние на причинителите. Трябва да има и нещо, което да ужаси хората. Затова слагат златни кюлчета, пачки и револвер на нощното ми шкафче и ги снимат ", показва Борисов.

От диалога се схваща, че съгласно Борисов фотосите в неговата спалня са направени от жена, която той съпоставя с Мата Хари - фамозната шпионка, която употребила своята женственост, с цел да реализира задачите си.

" Имам ли персонален живот? Разбира се, че имам. Ако това интересува хората, мога да кажа: Аз съм човек с човешки потребности ... ", отбелязва министър председателят.

Според него, когато той бил посещаван от жена, тя не е била претърсвана от защитата на НСО, а в една дамска чанта има задоволително място, с цел да се поберат дребни златни кюлчета и пачки , които са били нужни, с цел да се създадат постановъчните фрагменти от спалнята му с мобилен телефон.

" Никога през тези години, когато дама ме е посещавала, защитата не е проверявала чантата ѝ и не я претърсвала... Една красива жена може доста елементарно да преодолее моята защита . Така моите врагове вмъкват златото и пачките в дома ми . Снимат ме до момента в който дремя, а по друго време вършат фотосите с парите и златото на нощното ми шкафче. А също така има и видеозапис, който причинителите демонстрират - може да се види по какъв начин някой се движи из помещението. Показва се банята, съблекалнята и най-после спалнята. Там има доста шкафове, само че индивидът, който снима видеото, отива целеустремено към едно нощно шкафче и дърпа чекмеджето, в което се виждат пари и златни кюлчета ", изяснява Борисов.

След случилото се " към този момент не желая да видя жена ", споделя министър председателят.

Борисов разяснява отчета на Европейска комисия и резолюцията на Европарламента за обстановката с върховенството на закона и корупцията в България. По неговите думи отчетът е справедлив, само че резолюцията е политическа и резултат от напъните на политическите сили на неговите съперници в Европарламента .

А на въпрос за слабите ограничения в битката с корупцията отвърна с образци за политици, против които се водят следствия и дава за образец делото против някогашния екоминистър Нено Димов, което ще стартира скоро.

Борисов приказва и за последните митинги с искане за неговата оставка. Попитан дали не наскърбява към протестиращите като ги назовава " отдалечено следени принадлежности на олигарх в заточение ", Борисов споделя, че самият Васил Божков се е показал като контролиращ митингите в " законно записани " от прокуратурата телефонни диалози.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР