Снимките на шестата част от екшън сагата „Мисията невъзможна“ бяха

...
Снимките на шестата част от екшън сагата „Мисията невъзможна“ бяха
Коментари Харесай

Заради инцидент с Том Круз, Мисията невъзможна 6 ще се забави с месеци

Снимките на шестата част от екшън сагата „ Мисията невъзможна “ бяха спрени, откакто звездата на поредицата Том Круз си счупи костици в глезена, до момента в който правеше каскада за кино лентата.
55-годишният артист, който е прочут с това, че самичък прави множеството каскади във филмите си, се нарани до момента в който се опитваше да скочи сред две здания. Макар и обезопасен с въжета, той се се контузи, защото скокът му бе по-къс от нежното и той се удари в бетонна стена. Инцидентът стана в събота (12 август) в центъра на Лондон, напомня БГНЕС.
„ Мисията невъзможна 6 “, в която вземат участие също Анджела Басет и Алек Болдуин, е планувано да излезе по екраните след година. Заради случая с Том Круз фотосите са отсрочени с два месеца, заяви Hollywood Reporter. Списание Variety написа, че отлагането ще е най-малко три месеца, цитирайки неназовани източници. Според изданието Том Круз си е счупил крайници на две места и е наранил и бедрото си.
Актьорът е прочут в Холивуд със смелостта си по време на фотоси на рискови каскади, някои от които не минават без произшествия. Според артисти, които са играли дружно с него, той се пробва да убеди и своите екранни сътрудници да си вършат сами каскадите. Актрисата Аабел Уолис описа пред кинофорум през март, че Круз я убедил да го придружи в една ужасяваща каскада, имитираща рухване от аероплан вследствие на злополука. Според нея сцената би се получила умерено и с компютърна симулация, без да се постановат 64-те опита за свободно рухване от аероплан. Те били осъществени с четири полета на огромна височина в продължение на два дни. Том е прочут с това, че държи публиката да има допустимо най-хубавите зрелища, сподели тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР