Снимките на новия български късометражен филм Това, което остава с

...
Снимките на новия български късометражен филм Това, което остава с
Коментари Харесай

Нов български филм с Мария Бакалова ще бъде представен през 2024 година

Снимките на новия български късометражен филм " Това, което остава " с присъединяване на номинираната за " Оскар " актриса Мария Бакалова завършиха, а неговото премиера ще бъде през 2024 година в Бургас, оповестиха от пресцентъра на Общината в морския град.
Прочетете още
Проектът, на който родената в Бургас Мария Бакалова е и продуцент, е финансиран от Национален кино център и е подсилен от Община Бургас по фонд " Култура ".

Екипът на кино лентата дойде в морския град през януари тази година и трансформира в снимачна площадка пространството на подземната част на ул. " Гурко ", правата от ул. " Св. св. Кирил и Методий " сред ул. " Демокрация " и ул. " Оборище ". От Община Бургас допълват, че за фотосите са били употребявани още площад " Св. св. Кирил и Методий ", както и пешеходния надлез до хотел „ Мираж ”.

Основни тематики във кино лентата " Това, което остава " (What Stays After) с дълготрайност 24 минути са войната по пътищата и корупцията, а историята е въодушевена от действителни събития от живота на режисьора Димитрис Георгиев, който е и създател на сюжета дружно с Марий Росен. В актьорския състав са още Захари Бахаров, Елена Телбис и Маргита Гошева.

Сюжетът наблюдава деня на младо момче на 17 години на име Ян. " Този ден стартира с телефонно позвъняване, в което той схваща, че сестра му е починала в злополука. В рамките на 13-14 часа от същия този ден от момче той става мъж ", описа през декември другият продуцент на лентата от NoBlink Pictures Александър Алексиев.

Това е вторият филм, продуциран от продуцентската компания на Мария Бакалова и нейния сътрудник Юлиан Костов, след " Триумф " на българските режисьори Петър Вълчанов и Кристина Грозева, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР