Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на клиентите си редица пакети

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на клиентите си редица пакети
Коментари Харесай

С банковите пакети от Fibank клиентите пестят от такси

Fibank (Първа капиталова банка) предлага на клиентите си редица пакети от банкови услуги, съобразени с другите потребности на потребителите., да вземем за пример, комбинира най-използваните банкови услуги. С него клиентите могат да спестят над 60 лева от банкови такси годишно, защото в пакета са включени главния набор от услуги, употребявани от клиентите физически лица. Месечната сума, която потребителите заплащат за пакета, е 5.99 лева, а при независимо потребление на услугите биха похарчили над 10 пъти повече за една година.
Прочетете още
е предопределен за физически лица, които избират да банкират отдалечено и да пестят освен средства, само че и време. С мобилното приложение „ My Fibank ” или клиентите получават свободата да банкират на всички места и когато и да е, без да е нужно да посещават банков офис. Освен това имат опция да ръководят сами сметките, депозитите и картите си, да аплайват за кредитни артикули, както и редица услуги с добавена стойност, измежду които: заплащане на битови сметки, локални налози и такси, транспортни услуги.

Допълнителна информация за пакет „ Моят избор онлайн “, както и за всички останали  банкови пакети, предлагани от Fibank, e поместена на уеб страницата на ПИБ:

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР