Снимките на новия български игрален сериал Тревожност, продуциран от Мирамар

...
Снимките на новия български игрален сериал Тревожност, продуциран от Мирамар
Коментари Харесай

Илиян Джевелеков започна снимките на сериала Тревожност

Снимките на новия български игрален сериал " Тревожност ", продуциран от " Мирамар филм " и Българската национална телевизия започнаха. Проектът е първият сериал, спечелил финансиране от Националния кино център, научи ДУМА от Мила Войникова.  
Режисьор е Илиян Джевелеков, който е и съавтор на сюжета дружно с Матей Константинов, продължавайки креативния тандем, прочут от филмите " LOVE.NET ", " Вeздесъщият " и сериала " Порталът " на Българска национална телевизия. В сценарния екип се включват и създателите Емил Стефанов и Радослава Топалова.
Сериалът споделя истории на хора, потърсили психотерапевтична помощ при доктор Манов, психоаналитик с интернационално самопризнание, и брачната половинка му доктор Ясенова - експерт по детско-юношеска логика на психиката. Всяка серия редом наблюдава протичащото се в двата кабинета, както и връзките сред двамата терапевти.
Повечето от историите са основани на действителни случаи. Консултанти на сериала са известните психоаналитици доктор Иван Игов и доктор Огнян Димов. Самият Илиян Джевелеков е учил логика на психиката в продължение на няколко семестъра, преди да влезе кинорежисура в НАТФИЗ, и от дълго време е изкушен от тематиката.
В основните функции на психотерапевтите ще забележим обичаните артисти Пенко Господинов и Ана Пападопулу. Като техни пациенти ще им партнират Ирмена Чичикова, Радена Вълканова, Петър Дочев, Боян Младенов, Цветан Пейчев, Никола Додов, Димитър Иванов-Капитана, Стефания Кочева, Ина Добрева, Елена Кабасакалова и други.
Поддържащите функции на деца и юноши са поверени на млади и надарени девойки и момчета от разнообразни актьорски школи. Сред тях е и Евелина Бибова, изиграла ролята на Елица в най-новото заглавие на " Мирамар филм " - " Чума ", който ще забележим по екраните от 19 януари 2024 година
През 2021 година в прайм тайм по Българска национална телевизия беше излъчен продуцираният от " Мирамар филм " сериал " Порталът " - 6 серии по 54 минути, с режисьор Илиян Джевелеков. Други сполучливо осъществени планове на компанията са " Дзифт ", " LOVE.NET ", " Вездесъщият ".
Снимките на " Тревожност " ще продължат до края на февруари, а феновете пред дребния екран ще могат да се потопят в неговия свят през есента на 2024 г.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР