Снимките, които ще видите по-долу са невероятно отрезвяващи. Те са

...
Снимките, които ще видите по-долу са невероятно отрезвяващи. Те са
Коментари Харесай

Зашеметяваща промяна! Тези хора спряха алкохола и... СНИМКИ


Снимките, които ще видите по-долу са необикновено отрезвяващи. Те са необикновени, тъй като изобразяват хора, които са спрели да пият (преди и след).

Не единствено, че невероятните фотоси ще служат като мотивация за мнозина да изоставят неприятния табиет, само че и ще покажат какво се случва с тялото на човек, който е престанал да пие алкохол.



Медиите по света обичат да демонстрират звезди, които стопират да пият, изключително лицата им. Но през днешния ден можете да видите вдъхновяващите фотоси на елементарните хора, които съумяха да се отърват от пристрастеността си и да покажат какъв брой по-добре са почнали да наподобяват и да се усещат.

На фотографията по-долу - една от многото зашеметяващи трансформации, които показват освен забележителна загуба на тегло, само че и забележима смяна в личността.



- На първата фотография тежах съвсем 300 кг. Справях се самичък с проблемите, без поддръжката на околните си. Размерът на дълга на кредитната ми карта беше към 20 000 $. Нямах работа. След шест години всекидневно пиянство, постоянно започнах да обмислям самоубийство. Днес пробвам да се оправя с пристрастяването към алкохол и да работя интензивно, с цел да получа докторска степен ”, сподели този воин от фото галерията.

Ето още няколко фотоси, които просто не могат да оставят никого апатичен.



Това момиче се трансформира в същинска хубавица! Не е ли по този начин?



И този човек във втората си фотография наподобява добре поддържан и пресен! Това значи здравословен метод на живот! Контрастът е просто необикновен, написа здраве.то
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР