Снимки социални мрежи и кадри БТВ: Край с пищната Йълдъз

...
Снимки социални мрежи и кадри БТВ: Край с пищната Йълдъз
Коментари Харесай

Край с пищната Йълдъз от „Опасно изкушение“, Еда Едже втрещи Турция и България с вида си

Снимки обществени мрежи и фрагменти БТВ: Край с обилната Йълдъз от „ Опасно прелъщение “, Еда Едже втрещи Турция и България с типа си

Не е загадка, че в Турция обилната Еда Едже е блян за хубост.

Затова и типът й от последните месеци е мотив за паника.

Тя е свалила доста килограми и се е вталила като манекенка.

Популярната турска звезда Еда Едже има над 8 милиона почитатели в обществените мрежи, които наблюдават какво се случва с нея.

Тези, които всекидневно се интересуват от любимката си виждат измененията у нея.

Еда Едже беше качила килограми очевидно около работата по сериала „ Опасно прелъщение “, нещо, което се вижда в героинята й Йълдъз.



Актрисата не се разтревожи доста от този факт, килограмите ги отдаде на несъразмерната отмалялост и огромния стрес по време на фотосите.

Може да има наддаване и загуба на тегло когато и да е в живота. Дори на смешка споделих: „ Напълнявам, до момента в който влизам в ролята “. Стресът, претърпян в избраната среда, от време на време провокира желанието да се яде повече и това може да се случи. Това показа тя и сподели, че когато и да е може да се върне към здравословните си привички.



Еда Едже се е върнала към здравословните ястия, като е потърсила помощта на диетолог. Опитва се да си почива повече и да навакса изгубения сън. Както виждаме по фотосите, които споделя й се получава.
На сватбата си към този момент наподобява в съвършена форма, съгласно някои е свалила над 10 кг – от 63 на 53 кг.
Очевидно е имала крещяща потребност от отмора, в този момент наподобява отлично – ведра, усмихната и в топ форма. Актрисата показа преди време, че не възнамерява да се занимава с каквото и да е най-малко до края на годината.

Появиха се клюки, че е бременна, само че тя отхвърли.

Сподели, че към момента не мислят за правоприемник, ще споделят времето си единствено двамата със брачна половинка си.



Ролята на майка по никакъв начин не й е непозната.

Като Йълдъз тя отглежда две дребни деца и в самия сериал те са непрестанно към нея. Може би скоро ще зарадва почитателите си и с тази щастлива вест.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР