Снимки социални мрежи: Абсурд на Черния петък“ в България: намалиха

...
Снимки социални мрежи: Абсурд на Черния петък“ в България: намалиха
Коментари Харесай

Абсурд на „Черния петък“ в България: намалиха риза за 1718 лева на 115 лева

Снимки обществени мрежи: Абсурд на „ Черния петък “ в България: понижиха риза за 1718 лв. на 115 лв.

„ Черен петък “ – събитие в западните страни, което се чака с голямо неспокойствие.

През този ден се предлага голямо понижение на цените на стоките и стартира бясно извършване на покупки.

Много работодатели в Америка регистрират интереса на своите подчинени и дават свободен ден на чиновниците във компанията.

В Черния петък магазините отварят доста рано – към 5 сутринта, а някои най-големи търговски вериги – дори в среднощ.

Както нееднократно сме виждали, най-много по филмите извиват се големи опашки още от предния ден и хората нощуват пред магазините, с цел да не изтърван мечтаната стока за съвсем без пари.
Ние също сме част от света и при нас стана съвременен този метод на търговците да притеглят клиенти, дори сме наградили.
Нашите черни петъци се проточват при някои по месец. А това какви понижения се вършат знае всеки, който най-малко един път е пробвал да се снабди с нещо на прилична цена.



 

Най-голямо усещане прави в този напрегнат интервал стоките да са с разменени етикети, продуктите изобщо да ги няма или пък няма оповестена цена, с изключение на хващащата окото табела „ Голямо понижение “.

Много уеб сайтове за онлайн извършване на покупки побързаха да разгласят цени като за Черен петък, само че някои попрекалиха със цената на стоката преди понижението.



Една елементарна мъжка риза да вземем за пример е с шокиращо понижение от 1718 лева на скромните 115 лева Това се вижда всеобщо за всевъзможни артикули.



Потребителите обаче към този момент са се парили през годините на родно понижение и не се впускат в сляпо извършване на покупки.

Тва с целесъобразната цена е ясно. Повечето артикули са изкуствено повишени преди понижението също. Но има и такива продукти които в действителност са понижени и излизат на положителни пари.

Стърчащи конци, материя като вестник, след 1-2 пранета без значение по какъв начин къде го переш не наподобява на нищо … по-добре 10 тениски по 10лв от какъв брой “марковите ” дрехи
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР